Szép hasat szeretnék egy hónap múlva, van rá esély?
Kirándulni megyünk és kicsit elkéstem az edzéssel😅
Nincs sok zsír a hasamon, kicsi hurkák keletkeznek ha leülök' de gondolom ez nem sokat fog változni.
Diéta, helyes étrend mellett milyen gyakorlatokat kellene végeznem, hogy olyan szép női, picit mintha kockás lenne, de mégse hasam legyen?
Lábemeléseket szoktam néha csinálni. Mi javasolt még ill. mennyit?
Köszönöm szépen
164cm, 51kg 27N
Jön a nyár, azonnal tele lesz a testépítés és a fogyókúra kategória "egy hónap alatt lehet kocka hasam" típusú kérdésekkel.
Kalóriadeficit (kiegyensúlyozott makrotápanyagú étrend által), progresszív súlyzós edzés (nem csak a hasikádra, léteznek azon kívül is izomcsoportok) és kielégítő regeneráció, aztán X hónapon/éven belül jól fogsz kinézni. Ha neked az az elképzelésed, hogy egy hónapig nem eszel cukrot, fehér lisztet, mellett pedig otthon csinálgatod a felüléleseket, aztán modellként mehetsz kirándulni, akkor tévedsz.
Nyugalom, csak feltettem egy kérdést :-)
Miből következtetsz arra, hogy aki 27 évesen egy kirandulason jól szeretne kinézni annak kevés az esze?
Én a jövőhétre természetes dús hajat akarok növeszteni.Megyünk a Balatonra.Szeretném ha dús hajamba tépne a szél.Kopasz vagyok,de nem teljesen.elől nincsen a homlokomnál.Meg a fejetőmön.A többin van.
Kérdezni szeretném, hogy ha elkezdeném most nagyon növeszteni,elérném e?De ne olyan durván dús, meg hosszú legyen ,hanem olyan közepesen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!