Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szép hasat szeretnék egy...

Szép hasat szeretnék egy hónap múlva, van rá esély?

Figyelt kérdés

Kirándulni megyünk és kicsit elkéstem az edzéssel😅

Nincs sok zsír a hasamon, kicsi hurkák keletkeznek ha leülök' de gondolom ez nem sokat fog változni.

Diéta, helyes étrend mellett milyen gyakorlatokat kellene végeznem, hogy olyan szép női, picit mintha kockás lenne, de mégse hasam legyen?

Lábemeléseket szoktam néha csinálni. Mi javasolt még ill. mennyit?

Köszönöm szépen

164cm, 51kg 27N

2022. jún. 13. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Jön a nyár, azonnal tele lesz a testépítés és a fogyókúra kategória "egy hónap alatt lehet kocka hasam" típusú kérdésekkel.

Kalóriadeficit (kiegyensúlyozott makrotápanyagú étrend által), progresszív súlyzós edzés (nem csak a hasikádra, léteznek azon kívül is izomcsoportok) és kielégítő regeneráció, aztán X hónapon/éven belül jól fogsz kinézni. Ha neked az az elképzelésed, hogy egy hónapig nem eszel cukrot, fehér lisztet, mellett pedig otthon csinálgatod a felüléleseket, aztán modellként mehetsz kirándulni, akkor tévedsz.

2022. jún. 13. 14:02
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon jól látod a helyzetet kérdező, kicsit elkéstél az edzéssel. Ez nem olyan, mint a fodrász, hogy elmész hozzá 5 órára, és fél 7-re már gyönyörűszép frizurád van. Kár, hogy nem holnaputánra szeretnél szép hasat.
2022. jún. 13. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Ha kirándulni mész, nem mindegy milyen a hasad? 😃 27 éves létedre lehetne több eszed.
2022. jún. 13. 14:11
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
Esély mindig van.
2022. jún. 13. 14:48
 5/11 A kérdező kommentje:

Nyugalom, csak feltettem egy kérdést :-)

Miből következtetsz arra, hogy aki 27 évesen egy kirandulason jól szeretne kinézni annak kevés az esze?

2022. jún. 13. 21:53
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
1 honap alatt 4-5 kgot is le lehet dobni. Ahogy lejon rajtad kb nincs semmi felesleg csak kicsit szalkasodnal. Kardioval, erosito edzessel, jo etrendel siman
2022. jún. 14. 10:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Főleg az étrenden múlik ha van alatta alap izomzatod.
2022. jún. 14. 13:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Az étrenddel nem lenne gond, könnyen lefogyok, de nincs sok izomzatom a háj alatt. Emiatt kérdeztem, hogy ha most ráállnék az edzésre azt lehetne e látni.
2022. jún. 15. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Én a jövőhétre természetes dús hajat akarok növeszteni.Megyünk a Balatonra.Szeretném ha dús hajamba tépne a szél.Kopasz vagyok,de nem teljesen.elől nincsen a homlokomnál.Meg a fejetőmön.A többin van.

Kérdezni szeretném, hogy ha elkezdeném most nagyon növeszteni,elérném e?De ne olyan durván dús, meg hosszú legyen ,hanem olyan közepesen!!

2022. jún. 18. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat azert az nem ugyanaz 😀 164/51 el szinte tokeletesen nezhet ki. Max par kg minusz es elobujnak a kockak. Ledob egy kis vizet meg zsirt par het alatt es ott van az
2022. jún. 18. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!