Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a vádli munka, vagy genetika?

Ez a vádli munka, vagy genetika?

Figyelt kérdés

[link]

Mindig is irigyeltem azokat, akiknek olyan vádlija van, mint a képen a lánynak. Nekem tipikus piszkafa lábam van, nem izmosodik, nem oda hízok. Számomra elérhető egy ilyen vádli? Tudom, hogy tudok rajta erősíteni, de láttam már másokat, akiknek izmos, mégsem keltik azt a szép, telt látszatot, mint a képen.

2022. jún. 6. 20:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Ronda.
2022. jún. 6. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem meg plasztika
2022. jún. 6. 20:45
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
A lába és a felsőteste egyáltalán nem utal arra hogy genetika lenne. Nem zömök, vaskos semmije, szóval ez munka.
2022. jún. 6. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:
18%
Ez munka. De elég béna, hisz nagyon aránytalan szegény lány
2022. jún. 6. 22:59
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Van egy minimum közepes de inkább jó genetikája és ehhez jön a sok munka. Ha rossz a genetikad és nulla vadlid van sose lesz nagy és telt. Vadli 80-90%-ban genetika.
2022. jún. 6. 23:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Mégis miért aránytalan?
2022. jún. 6. 23:35
 7/12 anonim ***** válasza:
25%

Először is előrebocsájtom hogy a szakmai kritika és a rosszindulatú fröcsöges nem ugyanaz.

A vadlija nő léttere nem kiemelkedő,hanem átlagos,sőt vekonyka.Ettől fejlettebb vádlik vannak.

Szval a genetikája sem valszinű hogy kiemelkedő,hanem átlagos.

A bnőmé viszont feltűnően nagy,pedig nem gyúrt rá.Sokáig volt egy rendellenes járása.En nem tudom hogy ezt orvosilag hogy definialják.A lenyege hogy úgy járt h a sarkát nem tudta lenyomni.El se tudom képzelni hogy lehetett ez neki,de kb mindig ugymond majdnem lábujhegyen járt.

Ennek következtében irtozatosan vaskos izmos,hosszú vadlija lett.

Persze azóta ez csökkent mert mar rendesen jár,de még így is sokan megnézik.

Nála nyilván a genetika nagy szerepet jatszott.

Csak azt akarom mondani,h ha átlagos vagy,akkor ez elérhető kitartó melóval,keves tzs mellett.

2022. jún. 7. 09:23
 8/12 A kérdező kommentje:
Itt most szálkás, de nézd már meg a friss képeit. Ez a vádli szerintem abszolút nem vékonyka.
2022. jún. 7. 10:36
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Is-is. Elegge ottvan a csajszi 👌
2022. jún. 7. 15:16
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem jól néz ki a csaj.
2022. jún. 7. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!