Mert a labad minden nap terheled . Seta , allas , futas stb..
2016. aug. 10. 15:20
2/8 anonim válasza:
nem, csak jó a genetikád, ink örülj neki és használd ki.
2016. aug. 10. 15:22
3/8 Cortez70 válasza:
Lábra jó a genetika, felül meg nem. Van ilyen, neked ezt dobta a gép. De ettől még lehetsz jó forma 4-5 év edzéssel.
2016. aug. 10. 15:53
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld.
2016. aug. 10. 15:55
5/8 Klanwarrior válasza:
Nekem is ez van. Vádlim, combom, fenekem irreálisan izmos a felsőtestemhez képest. Én örülök neki, van olyan haverom, akinek meg olyanokat mondanak, hogy hosszú gatyában jobban néz ki, mint rövidben a fogpiszka vádlija miatt :D
2016. aug. 10. 16:02
6/8 anonim válasza:
Orulj neki hogy nem kell vadliznod. Kezdj el edzeni terembe egy teljes test programmal aztán majd alakul
2016. aug. 10. 16:12
7/8 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen haverom.Lemértük 46os golyó vádli átlagos bokával,szóval nem cölöp láb.Amikor először jött le terembe a nagydarabok is odajöttek hozzá és megnézték a lábát meg kérdezték sportolt-e már ő meg zavartan röhögött.Elvileg azért alakulhat ki ilyen vádli fejlettség egyeseknél a sima járkálástól,mert az átlagtól lazább az izompólyájuk.
Aztán van még egy haverom ő több mint 10 éve edz elég komolyan is néz ki,ennek ellenére életében nem vádlizott mégis 45 körül van neki.Viszont neki van egy ilyen a hülye járása,hogy a lépést lábujjhegyről indítja és a sarka alig ér le.Láttam már így menni több embert ritka hülyén néz ki de mindnek elég komoly vádlija volt.
2016. aug. 10. 21:57
8/8 anonim válasza:
Genetika. Rokonomnak bikább lábai vannak mint az itteni terem 80%-nak úgy, hogy súlyzós edzést nem végez. Persze sportol.Nekem meg olyan vádlim van csoda hogy nem törik el magától.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!