Elérhető lenne az alábbi?
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy 175 cm-es férfiként a 100-110 kg elérhető lenne úgy, hogy többnyire izommal és valamennyi zsírral? Nem célom a szálkás test, inkább nagy tömeget szeretnék.
Körülbelűl mennyi idő alatt lehetne elérni?
Előre is köszönöm!
Körülbelül a 20% és 25% között vagyok, olyan 22% körül. Ha erre építenék izmot, akkor a maximum 95 kg elérhető lenne?
"Nem igazán érdekel mások véleménye ilyen témákban"
Akkor teljesen felesleges volt feltenni a kérdést.
Kb. Így néznél ki 175 cm és 110 kg-val. [link]
Ez a realitás nem amit te linkeltél. Az a csavo a világ egyik legjobb erősembere és vagy 10-15 éve egy komplett patikát tol magába.
Köszönöm szépen a válaszokat. Sikerült meggyőzni, hogy hülyeség lenne.
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy milyen "patikát" tol magába? Ha én is elkezdeném, akkor miket érhetnék el vele erőnlétben és testileg? Bár nem akarok ilyen dolgokat használni, de érdekel mit lehet elérni a magasságommal. Utána néztem, és 2,06 méter magasan 146 kg. Akkor is sok lenne a 110 kg nekem, ha "patikát" tolnék magamba?
Thor kúrája nem nyilvános, ergo nem tudjuk, hogy milyen androgén anabolikus szerek kombinációját alkalmazza, és hogy mekkora dózisban, de pont ez a lényeg, hogy te hiába szúrnád be ugyanazt, fele olyan szintre se tudnál eljutni izomben/erőben, mint ő. Dorian Yates kúrája például teljesen transzparens módon fent van a neten 20 éve. Ezalatt a két évtized alatt lett új Dorian Yates? Nem! A csávó egy világklasszis, megismételhetetlen. A patika csak egy dolog, amellett még nagyon sok faktornak kell stimmelni ahhoz, hogy ott legyél erőben vagy izomtömegben, ahol.
Kezdő, hozzá nem értő laikusként ne is törd a fejed kémián. Magyarországon a profi kártyás versenyzőknek is komoly gondot okoz eredeti cuccot beszerezni (pl. Bereczki Krisztián esete), úgyhogy te random hobbigyúrósként felejtsd is el. Ráadásul nem értesz hozzá, nem tudod dozírozni, nem tudod kombinálni. Te csak rosszul járhatsz vele mind anyagilag, mind egészségügyileg.
És hogy mit tudnál elérni patikával, azt mi honnan tudjuk? Azt te sem tudhatod. Mindenkinél máshol húzódik a határ. Még egyszer mondom, hogy a koksz csak egy dolog, még annyi tényező van, ami befolyásolja a fejlődés maximumát, hogy el se tudod képzelni. Ezt az "X centiméterrel Y kg" pedig engedd már el. Ne a kilók legyenek a mérvadók. Kit érdekel a mérleg? Az izomzat és az erő legyen a helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!