Elérhető lenne az alábbi?
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy 175 cm-es férfiként a 100-110 kg elérhető lenne úgy, hogy többnyire izommal és valamennyi zsírral? Nem célom a szálkás test, inkább nagy tömeget szeretnék.
Körülbelűl mennyi idő alatt lehetne elérni?
Előre is köszönöm!
175 centisen 110 kg a cél? Az komoly. Ha naturálon egy komplett élet felpakolsz magadra 10 kg száraz izomszövetet, akkor te már egy genetikai csoda vagy. A realitás viszont az, hogy néhány kiló izomnál többet nem fogsz magadra építeni sok év alatt sem. Ez alapján kalkulálj. Ekkora magassággal a 90 kilóddal így is túlsúlyosnak számítasz, pláne ha elmondásod alapján nulla izomzatod van.
110 kiló lehetsz, akár 120, vagy 130 is, csak a plusz kilóknak szerinted hány százaléka lesz akkor izom naturálon? 5 százaléka? Megéri? Ne kilóba határozd meg a céljaidat, azt hagyd meg a nem naturál versenyzőknek, akik súlycsoportban gondolkodnak. Szerintem te jelenleg csak simán akarj jól kinézni, erős lenni, egészséges testzsírral. Így kezdetben ennyi célod legyen, és még ez is sok lesz.
Gyors kerestem egy képet, amelyen Hafthor Julius Bjornsson szerepel ebben a formában:
Nem trollkodok, szimplán érdeklődök, mint egy hozzá nem értő ember.
Nem ismerem, tehát nem tudom hogyan lett akkora tömege. Csak egy képet kerestem példának.
Ő egy világklasszis élsportoló, egy genetikai félisten, akiben nem mellesleg egy patikányi kémia van. Még cuccal se tudnád elérni Thor erőszintjének vagy izomtömegének a felét sem. Ne szomorkodj, én se. Ezért nem mi vagyunk a világ legjobb strongmanjei.
Haver, legyen egy egyénre szabott, progresszív súlyzós edzésterved, egy célnak megfelelő, kiegyensúlyozott étrended, továbbá kielégítő regenerációd. Ha ez megvan, akkor lesznek változások pozitív értelemben. Ne behízni akarják amúgy is túlsúlyosként plusz 20 kilóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!