Az ilyen súlyemelő fizikum elérhető naturálban?
11 évesen kezdte a súlyemelést báttya!
Kb mikor én, te meg a többiek még a tv ben se azt néztük, hanem a Lesie kalandjait, a Tüskevárat meg a Tom és Jerryt.
Neki nem a kinézete a lényeg, az csak mellékes járulékos dolog, mert az nem is akkora szám.(Mármint ugyértve hogy egy hobbi kezdőnek, vagy hétköznapi embernek az, de nem egy testépítőnek) Hanem a brutál nagy súlyok, amiket emel 69-70 kilósan.
Egy ilyen fizikum (nem az erőszintjéről írok), hatékony edzéssel és táplálkozással (pihenés, stb) azért relatíve hamar elérhető.
Nekem a 180 cm - es magasságomhoz (hidegen) bő 44 cm - es felkar, szintén 44 - es vádli, az ehhez arányos egyéb testrészekkel (ugyan nem szénné szálkásítva, de annyira, mint a srác biztosan) pár év alatt összejött, s azóta is tartom ezt a formát, pedig nem edzek arclilulásig (csak időnként :) ).
(Jó, mondjuk az is igaz, hogy én nagyon könnyen fejlődő típus vagyok, kizárólag a hízás miatt kell az átlagosnál is jobban figyelnem az étkezésre, mert máskülönben a zsír is hasonló ütemben szaladna fel.)
@7
Látod, hogy engem is (6) hogy lepontoztak... :)
Pedig a linkelt fizikum egyáltalán nem nagy cucc, még naturálban sem.
Egyik cimborám naturalban versenyez és összehasonlíthatatlanul jobb fizikummal rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!