Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az ilyen súlyemelő fizikum...

Az ilyen súlyemelő fizikum elérhető naturálban?

2022. máj. 20. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
El, de gondolom vagy 5-6 eve nyomja
2022. máj. 20. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
A versenyszintű súlyemelők tele vannak cuccal. Persze nem olyan szinten nyomatják mint egy testépítő de az erőnövelő doppingszerek alapnak számítanak a súlyemelésben. A srác is 99% h szed/szúr valamit és azért ilyen izmos mert olyan súlyokkal dolgozik amiket naturálba meg se tudna mozdítani.
2022. máj. 20. 22:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, cuccolnak. De nekik alapvetően nem az izomtömeg növelése az elsődleges céljuk és a videóban szereplő srác sem olyan irdatlan nagydarab
2022. máj. 20. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Hasonló forma elérhető, de naturálban ilyen szálkásan sose lesz ilyen bivalyerős törzse és combjai senkinek.
2022. máj. 21. 09:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

11 évesen kezdte a súlyemelést báttya!

Kb mikor én, te meg a többiek még a tv ben se azt néztük, hanem a Lesie kalandjait, a Tüskevárat meg a Tom és Jerryt.

Neki nem a kinézete a lényeg, az csak mellékes járulékos dolog, mert az nem is akkora szám.(Mármint ugyértve hogy egy hobbi kezdőnek, vagy hétköznapi embernek az, de nem egy testépítőnek) Hanem a brutál nagy súlyok, amiket emel 69-70 kilósan.

2022. máj. 22. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:
17%

Egy ilyen fizikum (nem az erőszintjéről írok), hatékony edzéssel és táplálkozással (pihenés, stb) azért relatíve hamar elérhető.

Nekem a 180 cm - es magasságomhoz (hidegen) bő 44 cm - es felkar, szintén 44 - es vádli, az ehhez arányos egyéb testrészekkel (ugyan nem szénné szálkásítva, de annyira, mint a srác biztosan) pár év alatt összejött, s azóta is tartom ezt a formát, pedig nem edzek arclilulásig (csak időnként :) ).

(Jó, mondjuk az is igaz, hogy én nagyon könnyen fejlődő típus vagyok, kizárólag a hízás miatt kell az átlagosnál is jobban figyelnem az étkezésre, mert máskülönben a zsír is hasonló ütemben szaladna fel.)

2022. máj. 31. 15:15
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Elérhető, ez testépítés szempontjából egyáltalán nem komoly fizikum naturba sem. Perszeaki a mai trend szerint edz, hogy 50 kilósan elkezdi, 55 kilóra feltömegel majd 48-ra leszálkásít annak ez elképzelhetetlen naturban. Na ők fognak majd negatív értékelést adni a kommentemre. Akik meg normálisan edzenek és ilyesmi fizikumot simán elértek, pozitívat, mert ők tudják hogy el lehet érni.
2023. ápr. 14. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:

@7

Látod, hogy engem is (6) hogy lepontoztak... :)

Pedig a linkelt fizikum egyáltalán nem nagy cucc, még naturálban sem.

Egyik cimborám naturalban versenyez és összehasonlíthatatlanul jobb fizikummal rendelkezik.

2023. ápr. 15. 10:51
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Csupán 12-14 éves koruk óta kapják a koxot Kínàban.
2023. ápr. 16. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!