Fél év alatt elérhető drasztikus változás?
Sziasztok!
25 éves vagyok 178 cm és sajnos 105 kg. Kinézetre nem is olyan vészes inkább csak nagy tokám van és nagy hasam. De a hátam a kezeim a vállaim , lábaim testalkatból adódóan izmosak. Viszonylag tömzsibb testfelépítésű vagyok amolyan birkózó alkat. Van rendes edzéstervem és étrendem is. Heti 5 alkalommal próbálok edzeni, de van hogy 6 alkalommal is megyek terembe. Push pull leg edzést csinálok viszonylag intenzíven mivel le kell tudnom az edzést 1-1:15 perc alatt (munkából megyek ebédszünetben és így is rizikós, munka után pedig már nem tudok edzeni mivel zárva a terem) . A kérdésem az lenne, hogy nyilván kilóra pontosan nem lehet megmondani a változás mértékét viszont komoly, drasztikus változás elérhető? Tudom ez sok mindentől függ. Annyit tudok még hozzáfűzni, hogy a testem elég gyorsan és jól reagál a súlyzós edzésekre és gyorsnak mondható az anyagcserém is. Viszont cserébe nagyon gyorsan hízok is ha nem figyelek oda. Hány kiló és kb. milyen fizikum a reális ennyi idő alatt? Szeretnék egy jól kinéző és erős testalkatot. A mellizom mennyit fejlődhet ennyi idő alatt?
Én a helyedben elkezdenék fogyni. Azt írtad, hogy izmosabb vagy, csak zsír fed téged. (amit kétlek, mert 0 edzéssel nem megy az emberre csak izom, annak nagyobb része inkább zsír)
6 hónap alatt mindenféle szenvedés nélkül 15-20kg ha odafigyelsz az étkezésre letud menni, utána pedig mehet egy alacsonyabb kalóriatöbblet és persze a kemény edzések, magas fehérjebevitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!