Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért kezdtem el fejlődni,...

Miért kezdtem el fejlődni, miután drasztikusan lecsökkentettem a volument?

Figyelt kérdés

Eddig minden edzésen több gyakorlattal, több sorozattal romboltam az izmokat. Mindig bukásig, és azon is túl edzettem. Különböző vetkőző sorozatokkal kinyírtam az izmokat, és nem igazán fejlődtem, nem tudtam emelni a súlyon, ismétlésen. Stagnáltam. Volt, hogy heti egyszer, de átlagosan kétszer edzettem meg egy izmot.

Nemrég viszont egy edzőtől kaptam némi instrukciót. Nem hittem benne, de kipróbáltam.

Maradt a heti 2-3x edzés izomcsoportonként. Kizárólag alapgyakorlatokkal.

Gyakorlatonként mindössze 2 sorozattal, viszonylag alacsony ismétléssel, és kifárasztás nélkül.

Egyáltalán nem nyírtam ki az izmokat vele, de stimulált.

És láss csodát elkezdtem fejlődni. Edzésről edzésre tudtam emelni a súlyon, vagy az ismétlésen, eléggé megdöbbentem. Elkezdtem nőni is. Ez lenne az edzés lényege?

2016. febr. 13. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Az edzésnek az a lényege amiért te magad csinálod. Mellesleg megkérdezhetsz tapasztaltabb embereket is, ha stagnálsz egy ponton akkor érdemes váltani az edzésen, új terhelést adni az izmoknak hogy újra úgymond elinduljon a fejlődés :D
2016. febr. 13. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
mellesleg lehet, hogy elég erősen túledzetted az izmaidat és nem hagytad regenerálódni őket
2016. febr. 13. 13:36
 3/5 Cortez70 ***** válasza:
Nyilván azèrt, mert most már tudsz regenerálódni is. Ez nem jutott eszedbe vagy nem mondta az edző? ;)
2016. febr. 13. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert egyéni, kinek mi jön be, nekem a mellem sokkal jobban fejlődik így, ahogy írtad, de hátra több gyakorlat, sorozat jött be.
2016. febr. 13. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, régen túledzetted magad. Nem tudott regenerálódni szerencsétlen izom.
2016. febr. 13. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!