Mit edzenek azok, akiknek olyan szép nagy kerek a popsijuk?
Figyelt kérdés
Én nagyon vékony vagyok, 48kg. Szeretnék hízni, formásodni,de nem tudom hogyan. Leginkább az edzés része érdekelne, hogy mire edzenek, milyen gyakorlatokat végeznek azok akiknek olyan irigylésre méltó popsijuk van a valóságban is. Én eddig edzettem Rubint Rékával, Rellával, de egyiknek se olyan formás a fenekük, inkább izmos. Lehet csak azért mert ezt az update életet élik és nincs minek kereknek lennie? Aztán kipróbáltam Pamela Reifet is, illetve Chloe Tinget. Az ő edzéseiket unom. Mi tévő legyek?2022. máj. 18. 09:28
11/17 A kérdező kommentje:
Akkor lenyegeben Rekanak is szép formás lenne, ha magasabb testzsir szazaleka lenne. Csak mert nagyon szeretek rá edzeni és sosem hagyja hogy abbahagyjam amikor mar nagyon fáj és feladnám.
Érdemesebb ilyenkor saját edzéstervet csinálni itthon?
Edzőterembe nem szeretnék eljárni, mert elég sok eszközom van itthon: pilates gyuru, hullahopp karika, ugrokotel, labsuly, szalagok. Szoval eleg sokmindent lehetne velük kezdeni
2022. máj. 18. 14:50
12/17 anonim válasza:
Jaja, ezekkel tök jól lehet gyógytornázni.
13/17 anonim válasza:
Ugye azt te sem gondoltad komolyan, hogy Pamela Reif videóktól lesz izmos, formás a feneked? Az a nő egy vicc. A másikat nem ismerem, de gondolom kb ugyanaz a kategória.
14/17 anonim válasza:
Nem szallagok meg labsuly kell hanem egy rud meg tarcsak 🤷
15/17 anonim válasza:
Lepontoztátok az egyest, pedig van igazság abban amit írt. A derék csípő arany és a fenék formája az nagyrészt genetika . Nekem is hasonló testalkatom van mint a Rubint Rellanak, életem végéig guggolhatok se lesz nagy brazil fenekem. Lehet izmos és formás , de az a nagy brazil segge csak annak lesz, akinek amugyis olyan volt.
16/17 anonim válasza:
Reka nem is guggol meg huz fel nagy sulyokkal csak ugribugrizik
17/17 anonim válasza:
#11 Azok a lányok akiknek olyan feneke van, mint amit te leírtál általában 80kg fölött guggolnak, 100kg csípőemelés stb... Gumiszalaggal és lábsúllyal maximum bemelegítenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!