Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit edzenek azok, akiknek...

Mit edzenek azok, akiknek olyan szép nagy kerek a popsijuk?

Figyelt kérdés
Én nagyon vékony vagyok, 48kg. Szeretnék hízni, formásodni,de nem tudom hogyan. Leginkább az edzés része érdekelne, hogy mire edzenek, milyen gyakorlatokat végeznek azok akiknek olyan irigylésre méltó popsijuk van a valóságban is. Én eddig edzettem Rubint Rékával, Rellával, de egyiknek se olyan formás a fenekük, inkább izmos. Lehet csak azért mert ezt az update életet élik és nincs minek kereknek lennie? Aztán kipróbáltam Pamela Reifet is, illetve Chloe Tinget. Az ő edzéseiket unom. Mi tévő legyek?
2022. máj. 18. 09:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%
Genetika. Aki deszka, az akármit és akármennyit edz, alapjaiban deszka marad. Aki viszont genetikailag nagy darab, az hiába fogyózik, sosem lesz törékeny alkatú. Formálni tudod a külsőd, de alapvetően megváltoztatni nem.
2022. máj. 18. 09:32
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Az ilyen fitnesz YouTube cicáknak el ne hidd már, hogy azért van olyan feneke, mert csinálja ezeket a "20 minutes workout" ugrálós-fetrengős baromságokat. Ezek a sztárok jó genetikával rendelkeznek, amúgy plasztikázva is vannak, főállásban modellek, nem dolgoznak Aldi kasszában napi 8-12 órában, naponta kétszer edzenek, napi háromszor étkeznek étteremben. Ha a te életed nem így néz ki, akkor neked soha nem lesz ilyen feneked. De kit érdekel amúgy?

Legyen egy progresszív súlyzós edzésterved (felejtsd el ezeket a YouTube videókat), legyen egy célnak megfelelő étrended (minimális kalóriatöbblet), aztán jól fogsz kinézni, ha most nem is néznél ki jól.

2022. máj. 18. 09:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Guggolás, felhúzás, kitörés mint 3 alapgyakorlat erős, formás alsótesthez. De ha már edzel a felsőtested se felejtsd el.

Genetikás kommentet nem értem, a test formáját az izomzat és zsírszövet adja meg, elhanyagolható részben a csontozat de a fenék jó esetben nem csontos. Ha izmot építesz jól és formásan fog kinézni, ha izom van de mellette annyira alacsony a testzsírod mint egy Rubint Rékának, az megint nem jó mert egy természetellenes test.

A második kommentet viszont megerősíteném azzal, hogy mindezek felett az instás modellek szégyentelen módon photoshoppolják is a képeiket, az egész egy nagy bohózat.

2022. máj. 18. 09:56
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Merev lábas felhúzás a legjobb fenékre és combhajlítóra, de vigyázz, mert nagyon könnyű rosszul csinálni azt a gyakorlatot. Emellett guggolás, előre sétáló kitörés.
2022. máj. 18. 10:44
 5/17 anonim ***** válasza:
26%

"Merev lábas felhúzás a legjobb fenékre és combhajlítóra"

tudnal linkelni egy videot legyszi? olyan lab es fenekgyakorlatokat keresek amik kimelik a terdet (sajnos volt porclevalasom)

2022. máj. 18. 11:36
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Videót? Miről? A merev lábas felhúzásról? Hát mondjuk írd be YouTubera, és ott lesz több száz videó.
2022. máj. 18. 11:43
 7/17 anonim ***** válasza:
40%
koszi, nagyon hasznos valasz /s
2022. máj. 18. 11:45
 8/17 anonim ***** válasza:
61%

De miért? Most ez tényleg nem ment? Cipőkötés megy egyedül?

https://www.youtube.com/results?search_query=merevl%C3%A1bas..

2022. máj. 18. 11:47
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
nem gondoltam volna hogy barmit is talalok ha magyarul irom be
2022. máj. 18. 11:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Beírod Youtubera, hogy "merev lábas felhúzás"

2022. máj. 18. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!