Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sracok, ha egy lany nagy...

Sracok, ha egy lany nagy sullyal edz, az bejon nektek?

Figyelt kérdés
Par pasi edzett mellettem, es hallottam hogy mondja az egyik a masiknak, hogy hany kiloval csinalom es nezzen oda.
2022. máj. 15. 12:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Nekem az jön be, ha tud húzódzkodni
2022. máj. 15. 13:00
 2/14 anonim válasza:
82%

Szia!

Egyáltalán ne érezd kínosnak. Én is lány vagyok ugyan (remélem nem baj), de sosem zavart, ha valaki megnézett, hogy nagyobb súlyokkal edzek. Legtöbbször amúgy elismerően néznek, dicsérnek, hogy milyen erős vagyok, tehát nincsen miért szégyenkezned. Azért mész edzeni, hogy jól érezd magad akkor és utána, hogy fejlődj. Ha elbírod és helyesen csinálod a gyakorlatod, akkor nem lesz baj, hogy nem a rózsaszín félkilóssal csinálod. Amúgy is, aki tényleg edzeni megy, pont nem fogja érdekelni, hogy mennyibe mennyit csinálsz, magával lesz elfoglalva, nem mással. Csak így tovább csajszi! ☺️

2022. máj. 15. 13:03
 3/14 anonim ***** válasza:
23%
Nem, nem mert nem pasit akarok magam mellé, hanem egy aranyos, kedves, vékony, törékeny lányt.
2022. máj. 15. 13:33
 4/14 A kérdező kommentje:
3 💀💀💀 erre inkább nem mondok semmit, de szerintem te életedben nem voltál teremben.
2022. máj. 15. 13:35
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

elismerésre méltónak tartom ha egy lány nagy súllyokkal edz, de h bejön-e?

nem az határozza meg a vonzalmamat hogy mekkora súllyokkal edz egy nő.

2022. máj. 15. 14:15
 6/14 anonim ***** válasza:
76%

Imádom a nagy súlyokkal guggoló, felhúzó poweres csajokat, az erő szexi.

Persze, egy önbizalomhiányos girnyót taszítani fognak az ilyen nők, mert egy 100kg-s guggolás nála már erősebb és jogosan nem érzi magát férfinak egy ilyen nő mellett.

2022. máj. 15. 14:18
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha naturál marad és nem zsírosodik be, akkor tetszik. De sajnos láttam már olyan lányt is, akit a kokszos barátja belevitt a szerhasználatba is (együtt jártak le edzeni). Szerhasználat után megdöbbentő volt a változás, de számomra valahogy egyáltalán nem lett vonzó a lány (inkább taszított a látvány).
2022. máj. 15. 15:52
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

Nekem bejön, hiszen a fejlődés miatt jár az edzőterembe, és ez is mutatja, jól megy neki. Motiváló saját maga és mások számára is! 💪🏻🙂

Mekkora súlyokkal edzel?

2022. máj. 15. 16:00
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Nekem igen amíg natúr
2022. máj. 15. 17:23
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Nekem bejön 👌 en nagyon adom azokat a lanyokat akik edzenek es kicsit izmosak is.

Viszont az hogy divatba jott ez a nagy bula, es a kicsit "husisabb" lanyok buszken maszkalnak az edzoterembe hogy mekkora fenekuk van, mikozben az zsir es nem izom... na az nem jon be.

2022. máj. 15. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!