Így szabálytalan a húzóckodás?
Figyelt kérdés
Ötöket csinálok. Olyan 30 40nél már a negyedik ötödik úgy sikerül, hogy kicsit felhúzom a térdeimet. Vagy nagyon. Ettől szabálytalan lesz? Amikor elkezdem, akkor nem rugaszkodok el a földről.2022. máj. 9. 12:37
11/11 A kérdező kommentje:
Nincs túlsúly. Vékony vagyok inkább. Van kis izom mert versenysportoltam, de mindig is ez a magas vékony alkat voltam. 190 cm vagyok, 82 kiló. Egy kis zsír van a hasamon, mert nagyon sokat ettem az elmúlt hónapokban, hogy jobban nőjjek. De elkezdtem pár hete arra is figyelni, hogy egészségesebben egyek. Szóval nincs túlsúly. Max egy két kiló szerintem.
2022. máj. 9. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!