Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fenék edzés tervek ?

Fenék edzés tervek ?

Figyelt kérdés

Úgy lehet edzeni hogy hétfőn fenékre kedden pedig lábra és hasra szerdán megint fenékre csütörtök láb és felső test péntek pedig fenék ? Nem akadályozza a fejlődést?

Vagy esetleg van it olyan aki össze tudna nekem írni egy jó edzés tervet ?

2022. máj. 4. 17:10
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
25/nő
2022. máj. 4. 17:11
 2/22 anonim ***** válasza:
33%

Amit tervezel, az értékelhetetlen. Gondolom ezek ilyen otthoni fetrengős, ugra-bugrálód edzegetések.

Egyébként van itt olyan, aki összeállítana neked egy edzéstervet: pénzért. Ez egy szakma, vágod? Ez egy szolgáltatás. Amivel fejlődni tudsz, az egy egyénre szabott edzésterv. Ha sablon kell, akkor tölts le egyet a netről. Van ott pár száz. Még az is jobb, mint amit a kérdésed alatt leírsz.

2022. máj. 4. 17:18
 3/22 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normális választ adni akkor lépj tovább !!!
2022. máj. 4. 17:27
 4/22 anonim ***** válasza:
51%

Van egy különálló fenék napod? Az komoly. Tipikus csaj, aki azt hiszi, hogy akkor fog kelleni a kinézett BMW-s gyökérnek, ha szétedzi a valagát és a csülkeit. Gondolom szoktál leggingsben pózolni insta sztoriban, igaz? Fehérje turmixos fotók vannak, alattuk a #HealthyLife címkével?

Miből áll egy fenék napod? Miből áll a fenékedzésed, mely gyakorlatokból? Hip thrust, esetleg merevlábas felhúzás, rendben. És még?

2022. máj. 4. 17:31
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem nem egyáltalán nem ez a fajta vagyok és egyáltalán nem másnak akarok tetszeni hanem magamnak !! Tehát egy héten 5X edzek abból 3 x megy fenékre hétfő /szerda/péntek ezek a napokon csak fenékre edzek 50 percet ! A másik kettő nap pedig láb és felső test ez így miért nem jó ?
2022. máj. 4. 17:36
 6/22 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sok, de többet tudnánk mondani hogy ha leírnád a gyakorlatokat és a volument.
2022. máj. 4. 17:38
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
miből áll a fenék edzésed? milyen gyakorlatok vannak aznap? csak mert az hogy 50 perc az semmit se jelent.
2022. máj. 4. 17:40
 8/22 A kérdező kommentje:

Ponte glúteo ebből 3X10 és 30 kg súllyal

Súlyal guggolás 3x10 35 kg súllyal

Hip thrust 3X10 60 kg súllyal

Szumó guggolás 3x10 20 kg súllyal

Láb toló 4x10 45 kg súllyal ez a hétfői fennék edzés tervem szerdán pedig már más

2022. máj. 4. 17:57
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

A guggolás és a lábtoló nem fenékgyakorlat. Tudom, én is érzem mindkettőnél a fenekem, de attól még egyik sem fenékgyakorlat. Egy kis anatómia. A farizom a guggolás mozgásmintájánál (idetartozik a lábtoló is) csak stabilizáló szerepet tölt be. A négyfejű combizom ezerszer többet dolgozik, mint a feneked.

A ponte de gluteos szerintem teljesen felesleges, ha súllyal hip thrustozol, de bemelegítésnek végülis oké.

A lényeg, hogy ez nem fenékedzés. Ezen a napon igazából két gyakorlat fenékorientált, de az is tulajdonképpen ugyanaz a mozgásminta. Sokkal többet dolgozik a négyfejű combizom ezen a napon, mint a feneked. Legalább felhúzást tennél be, ha már farizom. Miből áll a lábnapod akkor?

Az a baj, hogy teljesen feleslegesen, buta módon szét fogod edzeni az alsótestedet. Nem is tudod pontosan, hogy melyik gyakorlat mire való. A felsőtestednek szentelsz egy napocskát, aztán szia. Nem lesz így jó, értelmetlen és felesleges. Kéne egy okos edzésterv.

2022. máj. 4. 18:03
 10/22 anonim ***** válasza:
88%

Mutatom az enyém .

Biztos nem tökéletes , ennyi telik tőlem.

guggolás

Bolgár kitörés

Merevlábas felhúzás

Csípőfeltolás

Combfeszítő gépen

Combhajlito gépen

+has (2 gyakorlat )

Ebből 5 kanyar, tizes ismétlésszám, szuperszettben .

Az utolsó kettőt néha variálom vagy gumiszalagos “ szamárfelrúgás” talán a neve gyakorlattal vagy alsó csigán láblendítéssel hátra vagy oldalra. A hasat minden edzés végére odateszem.

Nekem ez a lábnap . Nincs olyan hogy külön fenék meg combnap, ezt nem is értem. Alsó felső bontásban edzek.

2022. máj. 4. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!