Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő edzèsterv?

Kezdő edzèsterv?

Figyelt kérdés
16èves vagyok 2hónapja edzek saját testsúllyal ès àt szeretnék vàltani szabadsulyzós edzésre.Ez a váltás nem azért van mert nem voltam megelègedve a fejlődéssel hanem mindig sulyzoval akartam edzeni ès ez a 2hónap csak ilyen ravezetonek szántam.Tud valaki nekem egy edzéstervet összerakni?(170cm magas vagyok ès 65kg,ha ez segít valamit)
2022. máj. 2. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek egyénre szabott edzéstervre van szükségve. Semmi értelme ideírni neked most egy random sablont, azzal tele van az internet. Egyénre szabott edzéstervet vagy magadnak kell programoznod, vagy tapasztalat és tudás hiányában keress fel egy jó személyi edzőt.
2022. máj. 2. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Neten rengeteg sablont találsz. Ugyanannyira mész vele mintha vki ír vmit. Kezdésnek jó (lehet)
2022. máj. 2. 21:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Starting strength
2022. máj. 3. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!