Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi fejlődés várható el...

Mennyi fejlődés várható el reálisan fél év edzés után?

Figyelt kérdés

Kb 5 hónapja kezdtem el a súlyzós edzést, amiből az első 1,5 hónap átmozgató volt. Heti 3x edzek. Nem számolok mindent étkezéskor, de nagyjából odafigyelek az étkezésemre, és hogy meglegyen a magas fehérjebevitel, minimális kalóriaplusz.

Az elején a mellem és a hátam nagyon látványosan fejlődött, az első két hónapban a súlyokat már másfélszeresére tudtam növelni. Comb szintúgy. De a többi testrészem kb semennyire nem fejlődik. A bicepszemen nem látok semmi változást, kb ugyanakkora a karom, mint amikor elkezdtem az edzést., tricepszezni meg kb még mindig ugyanakkora súlyokkal bírok csak, mint az elején. A vádlim dettó. Vajon mit ronthatok el? Vagy ez annyira rövid idő, hogy ezalatt semmilyen változást nem kéne látnom? Egyébként 4-5 kiló jött fel rám.

2022. ápr. 25. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Heti 5 edzés,minimum 1 óra és látszódnia kell 3-4 hónap után.Én 2 évet edzettem heti 4-5x,abbahagytam most megint edzek 3 hónapja,5x egy héten 1 óra és már van változás karon,hason,vállon.
2022. ápr. 26. 00:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Anélkül, hogy tudnánk hogyan edzel nehéz megmondani
2022. ápr. 26. 07:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Az elején gyors és nagy fejlődés várható ha kezdő vagy. Aztán ez belassul.

Ennyiből amúgy nem lehet válaszolni a kérdésedre. Ha szabálytalanul csinálod a gyakorlatokat és ezért más izmok is beszállnak a tricepsz - bicepsz gyakorlataidba, akkor nem fognak úgy fejlődni ahogy kellene. Ha máshol látványosan fejlődtél, csak itt nem, akkor nekem ez lenne az első tippem, hogy rosszul végzed a gyakorlatokat. Vagy megrekedtél a komfortzónádban.

2022. ápr. 26. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Hsvi 1,5-2 kg optimálisnak mondható az elején.

Kicsit emelj a calorián.Nem kell attól annyira fosikázni,hogy kigramozod 10gr plusszra!

Egyél.

2022. ápr. 26. 10:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Kinek mennyi... neked ennyi amit leirtal ugytunik 🤔
2022. ápr. 26. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!