Van olyan gyúrós ember, aki sosem számolgatja a kaját, csak érzésre eszik, mégis kinéz valahogy?
Kínkeserves egy életed lesz.Sajnos nekem van olyan ismerősöm aki ilyen cuccokat tolt.Nem egy szép látvány egy egészséges ereje teljében lévő ember leépülése.
Szerintem hacsak nem koxolsz érdemes számolnod a kalóriákat.
Ha túl keveset eszel akkor nem fogsz fejlődni, ha túl sokat akkor meg csak elzsírosodsz.
Én pl nehezen tudok enni, ha rajtam múlna akk kb 2300 kalória körüli mennyiséget ennék, de legalább 2700-800 kell ahhoz hogy tartsam a súlyom és 3000-3200 hogy fejlődjek, szval ezért hülyeség amit az 1-es mondott.
én a fehérje bevitelre igyekszem figyelni, hogy az meglegyen, kiegészítem protein turmixszal, napi 2x.
Ebédre legyen 1-2 szelet hús, reggelit van, hogy kihagyom, vagy csak tejeskávé, hogy fogyjak, ne hízzak. Nem edzés napon korai vacsora (intermittent fasting).
Nem is fejlődöm úgy. De ezzel próbálkozom most.
60-80%-ig bármit ehetsz.
Soha ne egyél jóllakásig és gyúrás melett nagyon jól fogsz kinézni.
Bruce Lee amikor meghalt úgy nézett ki mint egy 18 éves.
Edzett mint atom és fitt, vidám volt a munkabírása nagymestereket szégyenített meg.
Japán és egyéb ázsiai harcművészetesektől is hallom ezt a kajaszabályt.
(Sumósoktól valamiért nem)
A versenyre készülők sem pukkadásik eszik magukat.
De más területen például Palvin Barbi mondja, hogy kedvenc étele a csirke pörkölt.
Bizonyára van amikor diétát tart be de ezen kívül nem eszik teljes jóllakásik és nem néz ki rosszul.
Vissza térve a badisokra, pont az a lényeg sokszor, hogy nem kell odafigyelni arra, hogy mit eszel ha gyors az anyagcseréd. A máj felel érte ezért vannak májteák meg okosságok amikkel lehet ösztönözni a működést de élvezetből zabálni azt nem szabad, de bármit ehetsz, csak a konyharuha megmaradjon és a terítő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!