Van olyan ember aki tényleg naturál, de jól néz ki?
Nézz körül a hazai vagy nemzetközi IPF-es erőemelők között, és ott láthatsz pár durva naturál fizikumot. Most persze biztosan jönnek olyan kokszos megmondóemberek, akik szerint naturálban nem létezik durva fizikum. Ha gépeken/csigákon bohóckodsz évekig lószar súlyokkal, akkor persze, hogy nem létezik, de azért amikor az edzőtársaimmal erőemelőként elmentünk egy IFBB versenyre, aztán a nem éppen naturál testépítő versenyzők kokszosnak hittek a formánk alapján mindannyiunkat, az beszédes.
De amúgy hogy a kérdésedre is válaszoljak egy-két konkrét névvel: Zavesicki Richárd, Hegedűs Áron, Sebestyén Tamás, Posta Krisztián. És ezek csak a naturál erőemelők. Naturál testépítő versenyzők között is vannak nagy nevek.
3-as!
Báttya!
Haggyad már ezeket a segédmunkás kinézetű erőemelőket.
gyere le borsodba edzegetni vagy ütögetni párat a terembe, oszt fogsz itt látni olyan naturál bodysokat, hogy a szemednek se fogsz hinni.
Valószínűleg azért szoktak lepontozni, mert ducibuci egy időben minden második kérdést Három Harmadról vagy Tari Ádámáról írt ki, és emiatt egy kicsit idegesítővé vált a téma. De ja, egyetértünk, kimondottan jó formája van a csávónak, és a tudománnyal is relatív képben van.
Viszont szerintem kár volt szóba hozni. Ezen most tuti felbuzdul az oldal patkánya, és elkezdi megint gyártani nekünk a YouTube fitnesz kérdéseket. De legalább egy kicsit alábbhagynak a tápkiegészítős kérdések.
Ez a Tari Ádám is naturál?
Neki tényleg jó teste van…
Nem, de szeretnék hasonló testet…
Viszont akikről eddig feltettem itt régebben kérdést, akiket tudtam volna példaképként kezelni, azokról mindenki azt írta hogy koxosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!