Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit lehet fejlődni 3...

Mennyit lehet fejlődni 3 honap alatt?

Figyelt kérdés

Kb 3 honap alatt mennyi izmot tudok magamra szedni heti 3-4 intenziv súlyzós edzéssel?

(Még 16 eves vagyok)

39es bicepsz bedurranva szerintetek jó?(nem sok zsír van rajta)

2022. ápr. 1. 06:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Valamint milyen magas vagy és hány kg?

Én 3 hónap alatt eltudtam érni annyit, hogy a fodrászom aki utoljára tavaly látott pólóban, meg most, az észrevette, hogy elkezdtem edzeni januárban. De a közeli ismerősök akik minden nap látnak, azok még nem vették észre rajtam. Szóval a strandon nem fog utánad fordulni senki júliusban. Majd 2 év múlva esetleg.

2022. ápr. 2. 10:01
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es!

én mindenhol ezt hallom, olvasom hogy naturálban férfiként az első évben 10-12 kg izmot fellehet pakolni.

és ezt is tapasztaltam.. én az első évben 17-18 kilót hiztam..

ha valóban csak 2-3kiló izmot lehetne felszedni az első évben akkor ez azt jelentené h kb 15 kg zsirt szedtem fel, ami azért látszott volna.

nem voltam elzsirosodva olyan durván. 18% volt a tzs-em.

a 3kg-os maximális izomtömeg növekedés úgy a 3. év tájékán reális.

minél régebb óta csinálod, annál nehezebben szedsz fel izmot.

2022. ápr. 2. 11:43
 13/15 anonim ***** válasza:
1 év alatt 10 kg izom nem lehetetlen! Ha valaki full kezdő, és 60 kilóról szeretne, 70 kilóra felmenni, megfelelő étrenddel, edzéssel, pihenéssel, és jó genetikával, egyáltalán nem lehetetlen.
2022. ápr. 2. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy az a 10kg nem mind izom lesz. Víz + szénhidrát + zsír szóval úgy 40-50% a valódi izom.
2022. ápr. 2. 20:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Szinte semmit. Max radmegy par kg amibol par deka izom, de kb csak te latod.
2022. ápr. 4. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!