Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha valaki így akar edzeni ezt...

Ha valaki így akar edzeni ezt már naturál nem lehet elérni?

Figyelt kérdés

[link]

Mi kell ahhoz hogy így tudjak én is edzeni, meg ilyen izmaim legyenek?

2022. márc. 31. 14:51
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ez a csávó a street workout világában egy legenda. Ez kb. olyan, mintha valakitől megkérdeznéd a konditeremben, hogy mi kell ahhoz, hogy Ronnie Coleman legyél. Erre az a válasz, hogy hát elég sok minden, ugyanis ezek az emberek sportágjuk csúcsai, félistenei, legendái. Ne a csillagokhoz mérd magad, ducibuci, mert semmi értelme. Ha hozzájuk méred magad, akkor csak a kudarc vár. Magadból akard kihozni a maxot (egészséges keretek között persze).
2022. márc. 31. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Biztos egészséges a "legenda" Sugárzik is róla 😀
2022. márc. 31. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem állította az 1. válaszoló hogy a videó szereplője egészséges (naturál).

annyit állított csak hogy ne a csúcsokhoz hasonlítsa magát senki.

senki nem fog soha úgy kinézni mint phil heath. senki nem fog soha úgy úszni mint michael phelps. ez ilyen.

2022. márc. 31. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
El lehet érni, viszont nagyon sok idő, kitartás,elszántság és nem mellesleg edzés kell hozzá. Nincs lehetetlen de ez nem az elmegyek heti 4x 2órara edzeni a gym-be fokozat:D erre az életed kell szentelni, bele kell tanulni és nem szabad feladni
2022. márc. 31. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:

"Ha valaki így akar edzeni ezt már naturál nem lehet elérni?"

Kicsit törni mádzsár, ugye? Ez natural kokszos:)

"Mi kell ahhoz hogy így tudjak én is edzeni, meg ilyen izmaim legyenek?"

Kitartás, jó kajálás, remek edzés és koksz

2022. márc. 31. 15:36
 6/10 A kérdező kommentje:

De olyan könnyen csinálja a csávó a videókban a gyakorlatokat, hogy kedvet kaptam egyből kimenni a kondiparkba és én is megakarom mutatni.

Csak aztán nem tudom mi lenne belőle.

2022. márc. 31. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze, mert évtizedek vannak mögötte. Ehhez nagyon sok idő és kitartás kell és akkor majd megmutatod:D
2022. márc. 31. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nyugodtan menj ki a kondiparkba, és mutasd meg, ducibuci. Készíts majd videókat, és mutasd meg nekünk is. Nem valószínű, hogy te leszel a következő Hannibal, de nálad nem lehet tudni. Próbálkozz. Sosem szabad feladni!
2022. márc. 31. 16:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Akkor ezt bárki elérheti?

nem kell hozzá genetika, meg kitudja milyen cuccok, csak edzés és edzés?

Mert akkor ha akaraterő kell csak hozzá rászánok én is pár hónapot hogy így tudjak húzódzkodni.

2022. márc. 31. 16:08
 10/10 anonim ***** válasza:
37%

Csak akaraterő kell, tesó.

Melyik kondiparkban fogod nyomni? Lehet menni nézni téged?

2022. márc. 31. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!