Ez a test naturál? Ha igen mennyire nehéz elérni?
Figyelt kérdés
7:30-tól lehet látni. Csak 3 hónapja kezdtem edzeni, idővel örülnék egy ilyesmi testnek. Megfelelő étrendel es edzessel mennyire nehéz egy ilyen test elérése? Egyáltalán natural a srac? Bar nyilvan genetikan is múlik mert en keményen oda figyelek az étrendre de mégis van egy kis zsír a hasamon meg szerintem nekem sose lesz olyan csuklyám.
2018. okt. 17. 02:33
3/8 anonim válasza:
Nem natural. Nézd meg mondjuk Omar Isuf-ot, na ő egy jobb cél. Natural elérhető szint, de elég belegondolni hogy pl. Omar mennyivel erősebb, jobban edz, esetleg régebb óta is és még sem néz ki igy.
4/8 anonim válasza:
Szerintem sem naturál, de ami még gázabb, hogy a palik egy része nemtom miért a felsőtestét kipattintja fullra a lábai meg hol vannak? A felsőtestből kilóg két cérnaszál egy fokhagyma hátsóvval. Nyilván nem véletlen van hosszúgatyában. Ez elég vicces. Olyan mint a street workoutos srácok egész jól kidolgozott felsőtest a lábak meg bőgatyába bújtatva. Totál aránytalan.
5/8 anonim válasza:
Nem az. De először megijedtem, hogy train with brain-rol nem lehetett eldonteni
6/8 anonim válasza:
Hogy lenne már naturál, csak rá kell nézni...
7/8 anonim válasza:
miert hiszi mindeki h mindenki natural...
8/8 anonim válasza:
Szerintem hozható. Magamból kiindulva. Az, hogy mennyi idő... kb 3-4 év. Viszont ehhez nagyon patent diéta kell, e köré kell szervezni az életed és nem utolsó sorban normális genetikai háttér szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!