Mennyi idő alatt lehetséges 70 kg-ról 80 kg-ra tömegelni?
Kérdező te kegyetlen hülye vagy ha úgy gondolod, hogy 10 kg izmot szedsz fel 3-4 hónap alatt
Ha minden klappol akkor évi 1,5-2 kg reális
Ha eleve vékony voltál, egyértelmű, hogy nem fog meglátszani a zsír annyira.
A tudományt ne hazudtold meg, nem szedtél fel 3-4 hónap alatt 8-9kg izmot, lehetetlen. :D Örülj, ha abból 1-1,5kg izom volt.
170cm vagyok, 72kg voltam tavaly júliusban, most vagyok 81, de tudom, hogy ennek nagy része zsír, hiába edzettem alacsony kalóriatöbbletben (+300).
Ha teljesen kezdő vagy, és tökéletes a genetikád, illetve tökéletesen csinálsz minden, figyelsz a fehérjére, megvan a progresszív túlterhelés, megfelelő tápanyagok és elegendő a regeneráció, akkor szokták azt mondani, hogy kezdőként havi 1kg hízás megfelelő ütemű lehet, de még annak is a fele lehet izom.
(Csoda genetikája nem mindenkinek van, tökéletesen meg senki nem csinál semmit, ennyit erről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!