Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez 7 honap alatt jonak szamit?...

Ez 7 honap alatt jonak szamit? Kep es reszletek lent

Figyelt kérdés

Szeptembertol edzek komolyabban, elotte is csinaltam, de kozel sem vettem ilyen komolyan. Heti 3x kondizok, voltak kisebb kihagyasok, probaltam izmot epiteni, most akarok nyarra kicsit szalkasodni, de 7honap alatt ez mennyire szamit impresszivnek?

168cm vagyok, 17, fiu, 66kgrol indultam, most 64 vagyok, viszont izom jott fel szerintem szepen, a zsir pedig lenyegesen kevesebb lett. Kreatint es feherjet szedek c+d vitamin mellett. [link]

2022. márc. 28. 21:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
utolsó, igen, jól látod, nem akarok testépítő lenni, azt akarom, hogy egy átlagos velemkorúnál jobban nézzen ki a testem, izmosabb legyek stb.(ettől egyebként szerintem nem állok messze ha körbenézek pl a sulimban), illetve a hölgyeknek is imponáljon
2022. márc. 30. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!