Ajánlatos a karcsúbb alakért derék karcsúsítóval edzeni ? Úgy értem hogy ha le megyek edzeni pl fenékre vagy hasra akkor ha rajtam van a karcsúsító öv nem fog akadályozni abban hogy jobban fejlődjek ? Vagy talán karcsúbb lesz a derekam ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 16:20
1/3 anonim válasza:
Semmit nem fog befolyásolni, de legalább rohadt kényelmetlen lesz.
2/3 anonim válasza:
Rá kellett keresnem, hogy mi lehet ez a szar. Nem hiszem el, hogy a 21. században még van ember, akinek ezt el lehet adni, mert beveszi, hogy ettöl derékból fogyni fog. Ugyan mitöl fogyasztana? Attól, hogy izzadsz alatta? Az csak víz, amit amúgy is pótolni kell. Zsírból nem fogysz. Másrészt meg hányszor kell még elmondani, hogy helyi fogyás nincs?
3/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem hanyagold az ilyesmit .
Amit viszont tényleg tudsz tenni a karcsúbb derék érdekében : hasi vákum / abs vacuum
A gyakorlat a belső hasizmokat célozza meg és eszköz nélkül kivitelezhető, több profi testépítő ajánlja.
Ha esetleg zsírfelesleged van akkor kalória deficit a válasz , nézz utána vagy akár írj privátban !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!