Combfeszítő izomra milyen gyakorlatok vannak?
A guggolás nem elég? Én évek óta nem használok gépet lábedzésre, és köszönöm, olyan combjaim vannak, hogy vádolták már miattuk kokszolással is. Vádlizás, kitörés, guggolás, felhúzás. Ha ezek folyamatos progresszióval megvannak az edzéstervedben, akkor szép lábaid lesznek, minden egyéb gyakorlat nélkül is.
És egyébként azt tudom tanácsolni, hogy mivel te nem vagy erőemelő, ezért törekedj a teljes mozgástartományú guggolásra. Ha kell, akkor mobilizálj, nyújts sokat, hogy ez működhessen. Hajrá, bőven elég lesz combfeszítőre a guggolás, ha jól csinálod, ne aggódj!
"Hogy tudom pl a guggolást combfeszítő-centrikussá tenni?"
Úgy, hogy csinálod
"Hogy tudom pl a guggolást combfeszítő-centrikussá tenni?"
Miért amúgy bicepsz centrikus?😂 Csak, mert a mai trendek miatt, nem lepődnék meg rajta.
Guggolás, kitörés variációk (sétáló kitörés, sissy guggolás, elöl guggolás, serleg guggolás, kitörés step padról stb...), térdfeszítő gép, lábtoló (lábfejek szűken, semleges tartással a támla közepén/alján helyezkednek el), bolgár guggolás, padra lépés.
Természetesen mindent akkora súllyal, hogy maximum 12 ismétlést tudj csinálni .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!