Miért nem beszélgetnek az emberek a kondiban ?
Mondjuk köszönni se tudtok, akkor nem tudom miért várnék el értelmes kommunikációt 😅 És manapság a diploma se jelent semmit! Akkor menjetek a pincébe edzeni😂
Nálunk például ki is írták,hogy ha belépsz köszönj! Nesze neked megzavar a beszélgetés😅 Plusz én is ismerek egy diplomás gyereket a konditeremből és képzeljétek :o Tud köszönni is meg beszélgetni is 😲😲 Nem az én mondomra legyenek kíváncsiak csak basszus közösségben vagy akkor úgy is hozzád fognak szólni😅
Ez meg hogy beszél hozzád valaki te erre elkezdesz edzeni😅 Legalább annyit mondj, hogy Ne haragudj majd ha befejeztem beszélünk 😅
Vagy most nem szeretnék beszélgetni mert edzem😅 Nem hiszem magamat többnek, se jobbnak, csak basszus ha már egyszer közésségbe megyek akkor legyek annyira normális, hogy 1. Köszönök, 2. Ha most oda jön valaki legalább annyit mondok: Most nem igazán alkalmas, nem ilyet, hogy zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!