Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem beszélgetnek az...

Miért nem beszélgetnek az emberek a kondiban ?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen kezdtem el konditerembe járni és észre vettem,hogy senki sem beszélget nagyon senkivel. Mármint úgy értem, hogy idegennel. Max annyira mennek oda, megkérdezzék a másikat, hogy használja e az adott gépet. Hozzám se jön oda senki és ez furcsa, jó mondjuk igaz én mindig bedugom a fülem és zenét hallgatok. Vagy lehet csak én nem vettem észre a kezdeményezéseket ?

2022. márc. 2. 16:59
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Mondjuk köszönni se tudtok, akkor nem tudom miért várnék el értelmes kommunikációt 😅 És manapság a diploma se jelent semmit! Akkor menjetek a pincébe edzeni😂

Nálunk például ki is írták,hogy ha belépsz köszönj! Nesze neked megzavar a beszélgetés😅 Plusz én is ismerek egy diplomás gyereket a konditeremből és képzeljétek :o Tud köszönni is meg beszélgetni is 😲😲 Nem az én mondomra legyenek kíváncsiak csak basszus közösségben vagy akkor úgy is hozzád fognak szólni😅

Ez meg hogy beszél hozzád valaki te erre elkezdesz edzeni😅 Legalább annyit mondj, hogy Ne haragudj majd ha befejeztem beszélünk 😅

Vagy most nem szeretnék beszélgetni mert edzem😅 Nem hiszem magamat többnek, se jobbnak, csak basszus ha már egyszer közésségbe megyek akkor legyek annyira normális, hogy 1. Köszönök, 2. Ha most oda jön valaki legalább annyit mondok: Most nem igazán alkalmas, nem ilyet, hogy zavar.

2022. márc. 4. 11:28
 22/23 anonim ***** válasza:
83%
Köszönjük hogy illemtanórát tartasz a konditermi viselkedésről!
2022. márc. 4. 16:57
 23/23 anonim válasza:
75%
Az a baj,hogy Te nem fogod fel,hogy a konditerem NEM közösségi tér hanem arra lett kitalálva,hogy a testedet tartsd karban. Ha valaki komolyan csinálja akkor levegőt venni is alig van ideje nem pedig Veled kibeszélni a napi problémáidat. Nem igazán értem miért nehéz ezt megérteni
2022. márc. 4. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!