Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem beszélgetnek az...

Miért nem beszélgetnek az emberek a kondiban ?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen kezdtem el konditerembe járni és észre vettem,hogy senki sem beszélget nagyon senkivel. Mármint úgy értem, hogy idegennel. Max annyira mennek oda, megkérdezzék a másikat, hogy használja e az adott gépet. Hozzám se jön oda senki és ez furcsa, jó mondjuk igaz én mindig bedugom a fülem és zenét hallgatok. Vagy lehet csak én nem vettem észre a kezdeményezéseket ?

2022. márc. 2. 16:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%

Nem ismerkedni megyek a konditerembe hanem edzeni.

Ha párosan megyunk edzeni akkor ha mindketotnknek egyszerre van szunet akkor persze beszelunk. Ha epp nem a levegot kapkodjuk.

De gondolj bele elkezdesz beszelgetni es neked meg van 20 mp pihenod, de a masik mar megy is mert az o pihenoje lejar. A masik epp felhuz, ami 26 mp alatt megvan te meg kis sujjal triszettezel, ami 1.5 perc. Neki 30 mp szunet, neked 1.5 perc szunet. Megis mikor beszelnel.

Ha beszelhetneked van, beszelgess a recepciossal mikor bemesz vagx mikor elmesz

2022. márc. 2. 17:01
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Fizikum alapján nem nehéz belőni hogy ki az aki edzeni és ki az aki dumálni jár le.
2022. márc. 2. 17:31
 3/23 anonim ***** válasza:
69%
Mert nem beszélgetni járunk oda, hanem kondizni. Engem zavar is, amikor valaki elkezd ott jópofizni. Hagyjon inkább, hadd csináljam, amiért ott vagyok.
2022. márc. 2. 17:34
 4/23 anonim válasza:
80%

Engem kifejezetten irritál ha valakik ott röhögcsélnek.

Legutóbb mikor kardióztam akkor ott vihogott két lány vagy 30 percen keresztül.

Rohadt idegesítő volt még fülessel is.

2022. márc. 2. 17:48
 5/23 anonim ***** válasza:
72%

Mert mindannyian csináljuk a magunk dolgát? Mármint egy gugolásnál ahol 3-4 perc pihi is van azt tényleg pihenéssel akarom tölteni, nem pedig beszélgetéssel.

Ha valakivel megyek az picit más, de akkor sem az élet nagy dolgait beszéljük meg, nem akarsz edzőteremben órákat eltölteni mindenkinek van más dolga ezen kívül

2022. márc. 2. 19:40
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
Utálom ha valaki csak azért foglal egy-egy helyet mert a haverjaival eldumálja az időt 20 percig...
2022. márc. 2. 21:43
 7/23 anonim ***** válasza:
65%
Miért beszélgetnenek az emberek a kondiban?
2022. márc. 2. 22:32
 8/23 A kérdező kommentje:
Szörnyű látni, hogy sokan belehalnak egy kis beszélgetésbe 😂
2022. márc. 3. 11:21
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én munka után megyek kondizni, szeretem minél gyorsabban lerendezni a dolgot mert így is 6-7 körül érek haza, otthon is van még dolgom és ilyenkor már emberekhez sincs túl sok kedvem.
2022. márc. 3. 11:40
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

De jó neked. MEgyek abba a terembe. Nálunk, ha reggel 6-ra megyek, akkora klub van, hogy már zavaró. Ha napközben megyek, akkor is csak azért nem beszélgetnek, mert nem ismerik egymást, de reggel törzsközönség van... Üvöltve beszélgetnek, röhögnek torkaszakadtukból, főleg, ha valami csinosabb hölgy is van a teremben. Akkor aztán végleg bevadulnak.

Ha zenét hallgastz, akkor tuti nem fognak odamenni hozzád

2022. márc. 3. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!