Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem beszélgetnek az...

Miért nem beszélgetnek az emberek a kondiban ?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen kezdtem el konditerembe járni és észre vettem,hogy senki sem beszélget nagyon senkivel. Mármint úgy értem, hogy idegennel. Max annyira mennek oda, megkérdezzék a másikat, hogy használja e az adott gépet. Hozzám se jön oda senki és ez furcsa, jó mondjuk igaz én mindig bedugom a fülem és zenét hallgatok. Vagy lehet csak én nem vettem észre a kezdeményezéseket ?

2022. márc. 2. 16:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
#8 Szörnyű látni, hogy sokan belehalnak abba, ha pár percig nem pofázhatnak :D
2022. márc. 3. 11:59
 12/23 anonim ***** válasza:
13%
Hat én mindig beszelgetek, meg szauna is van, ahol el tudok dumálni :D ez a baj a mai tarsadalommal basszus h mindenki a sok hülye zene miatt meg annyira el van foglalva magával h nem is vesztek eszre masokat!! Én mindig beszelgetek és igen jól esik mindenkinek pár kedves szó, mosoly, persze leginkabb csajokkal beszelgetek 😆 fittnesses csajokkal :P
2022. márc. 3. 12:07
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes, hogy sokaknak nehezükre esik magukra maradni a gondolataikkal egy-másfél óra erejéig. Ha egyedül edzek az nekem egy meditatív állapot, nem fókuszálok a zenén és az aktuális gyakorlaton kívül másra, számomra megvan ennek a szépsége és ezért is csinálom. Van hogy edzőtárssal vagyok lent de akkor se a beszélgetésen van a hangsúly, hanem egymás spottolásán, motiválásán, az edzésfolyamat konkrét megbeszélésén meg persze a munkamegosztáson ha pakolni kell. Kicsit komolytalannak látom azokat akik társalogni járnak le a terembe, és azt veszem észre hogy az edzésük minősége, a teljesítményük és a fizikumuk ugyanannyira komolytalan. No offense persze, nekik is joguk van ott lenni amíg fizetik a tagdíjat de a véleményhez való jogom fenntartom.
2022. márc. 3. 17:24
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Kosz a lepontozast! Gondolhattam volna, itt kapcsolatot személyesen teremteni nem tudó luzerek vannak!!!! Akkor ne beszelgessetrk
2022. márc. 3. 17:53
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
Te meg lehetőleg valamilyen semleges helyen tedd, ahol nem zavarod/hátráltatod a másikat, azért amiért fizet. Köszi!
2022. márc. 3. 19:29
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem semmi, milyen emberek vannak, ne szólj hozzám mert kifizettem a jegyet😅

Ennyi erővel maradjatok otthon és edzetek ott! Ne szóljatok hozzám, mert zavar 😂

Akkor kedves izomagyúak ezért nem megy a köszönés se ? Mert megzavar?

Azért megyek le, hogy edzek de hozzám se szóljanak mert az felháborító, ez komoly ?

Meg szörnyű hallani, hogy nem tudják befogni a szájukat 😂 legalább nekik működik az agyuk és vannak gondolataik amit szeretnének megosztani másokkal!

2022. márc. 3. 21:52
 17/23 A kérdező kommentje:

Én is introvertált vagyok leginkább, de basszus ilyet,hogy ne szólj hozzám mert megzavarsz😅

Hát mit csinálsz elszámolsz a kondis IQ-dal 2-ig aztán megzavarodsz vagy mi ? 😂

Azt még megértem ha valaki fáradt,de amit nem tudok elfogadni az ez a Ne szólj hozzám mert megzavarsz 😂😂

2022. márc. 3. 21:57
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Mit nem lehet azon érteni, hogy a konditerem nem közösségi tér, hanem funkcionális létesítmény, ahová emberek bizonyos céllal járnak, ami NEM az ismerkedés? És esetleg van ott olyan felszerelés, ami otthon nincs, azért járunk oda. (Legalábbis az én környezetemben senki sem tart otthon 20+ féle sokmilliós kondigépet.)

Amúgy senki nem írt olyat, hogy "felháborító" lenne, ha szólnak hozzá, sem olyat, hogy az "megzavarja". Én például azt írtam, hogy zavar. Ez két különböző jelentésű kifejezés - amint azt bizonyára te is tudod, ha már ennyire felsőbbrendűnek érzed magad azoknál, akik nem kíváncsiak a szövegelésedre.

2022. márc. 3. 23:01
 19/23 anonim ***** válasza:
96%

Van egy srác nálunk a teremben, aki folyamatosan odajön hozzám és dumál.

Volt, hogy kivártam, de olyan is volt, hogy nem akartam 5 perceket pihenni, ezért elkezdtem a gyakorlatot. És képzeld kérdező, hogy a mesterdiplomás 2 IQs kondis kis agyacskámat rohadtul zavarta, hogy valaki mondandójára kell figyelnem az adott izomcsoport helyett.

Aki normálisan végzi a feladatokat, az nem fog tudni közben beszélgetni. Vagy a kivitelezésre vagy a társalgást koncentrál az ember.

2022. márc. 4. 00:25
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem semmi, milyen emberek vannak, ne szólj hozzám mert kifizettem a jegyet😅"

Engem pl. nem zavar, ha hozzám szólnak, de az fura, hogy te nem viseled el, ha valaki nem akar beszélgetni

2022. márc. 4. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!