Miért nem beszélgetnek az emberek a kondiban ?
Nem semmi, milyen emberek vannak, ne szólj hozzám mert kifizettem a jegyet😅
Ennyi erővel maradjatok otthon és edzetek ott! Ne szóljatok hozzám, mert zavar 😂
Akkor kedves izomagyúak ezért nem megy a köszönés se ? Mert megzavar?
Azért megyek le, hogy edzek de hozzám se szóljanak mert az felháborító, ez komoly ?
Meg szörnyű hallani, hogy nem tudják befogni a szájukat 😂 legalább nekik működik az agyuk és vannak gondolataik amit szeretnének megosztani másokkal!
Én is introvertált vagyok leginkább, de basszus ilyet,hogy ne szólj hozzám mert megzavarsz😅
Hát mit csinálsz elszámolsz a kondis IQ-dal 2-ig aztán megzavarodsz vagy mi ? 😂
Azt még megértem ha valaki fáradt,de amit nem tudok elfogadni az ez a Ne szólj hozzám mert megzavarsz 😂😂
Mit nem lehet azon érteni, hogy a konditerem nem közösségi tér, hanem funkcionális létesítmény, ahová emberek bizonyos céllal járnak, ami NEM az ismerkedés? És esetleg van ott olyan felszerelés, ami otthon nincs, azért járunk oda. (Legalábbis az én környezetemben senki sem tart otthon 20+ féle sokmilliós kondigépet.)
Amúgy senki nem írt olyat, hogy "felháborító" lenne, ha szólnak hozzá, sem olyat, hogy az "megzavarja". Én például azt írtam, hogy zavar. Ez két különböző jelentésű kifejezés - amint azt bizonyára te is tudod, ha már ennyire felsőbbrendűnek érzed magad azoknál, akik nem kíváncsiak a szövegelésedre.
Van egy srác nálunk a teremben, aki folyamatosan odajön hozzám és dumál.
Volt, hogy kivártam, de olyan is volt, hogy nem akartam 5 perceket pihenni, ezért elkezdtem a gyakorlatot. És képzeld kérdező, hogy a mesterdiplomás 2 IQs kondis kis agyacskámat rohadtul zavarta, hogy valaki mondandójára kell figyelnem az adott izomcsoport helyett.
Aki normálisan végzi a feladatokat, az nem fog tudni közben beszélgetni. Vagy a kivitelezésre vagy a társalgást koncentrál az ember.
"Nem semmi, milyen emberek vannak, ne szólj hozzám mert kifizettem a jegyet😅"
Engem pl. nem zavar, ha hozzám szólnak, de az fura, hogy te nem viseled el, ha valaki nem akar beszélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!