Hogy tudok nehezíteni egy gépen, ha kimaxoltam ?
Figyelt kérdés
Láttam hogy más rakott rá +-ba súlyt, de én nem merek annyit amennyi nekem kellene mert félek hogy elszakad. 😅 Vagy nem kell ettől félnem ?2022. febr. 28. 20:22
1/13 anonim válasza:
Keresel egy olyan szabadsúlyos gyakorlatot ami ugyanazt az izmot edzi csak nehezebb. Úgy kevesebb kiló is elég
2/13 anonim válasza:
Én is szoktam rá pluszba súlyt rakni, de azért túl sokat nem merek, nehogy valami gikszer legyen belőle (max. 10% nehezítés).
3/13 anonim válasza:
Na többek között ez a baj a gépekkel. Én másfél év után kimaxoltam a tárogatógépet. Ha X havonta egyszer rámjön a hülyeség, és megkívánom a lábtolót, akkor a terem minden egyes négyzetméteréről vadásznom kell a súlytárcsákat, mert ami a mellette lévő állványra van pakolva, az édeskevés.
Milyen gépről van szó esetedben? Én annyit mondok neked, hogy búcsúzz el attól a géptől, megtette szolgálatát, engedd elmenni, te pedig váltsd ki egy szabad súlyos gyakorlattal szükség esetén.
4/13 A kérdező kommentje:
Csinálok mellette szabadsúlyost is, de ez az egyik kedvenc gyakorlatom amin szeretek nehéz súlyra felmenni. Egyébként kábeles gépről van szó tricepsz letolás. (80kg van a gépen és úgy 40+t raknék rá)
2022. febr. 28. 20:47
5/13 anonim válasza:
Akkor csináld szabályosan és mindjárt nem fog menni annyi
6/13 anonim válasza:
Válts olyan gyakorlatra ami ugyanazt az izmot edzi meg
7/13 A kérdező kommentje:
Jézusom a 3-as kérdezte mit kell egyből belém állni 🤣Az eredeti kérdés nem is ez volt, de úgy látom az már nem jutott el hozzátok...
2022. febr. 28. 21:29
8/13 anonim válasza:
Megnézném mennyire szabályos az a tricepsz letolás 80 kilóval... :D
9/13 anonim válasza:
Sokféle tricpesz gyakorlat van ami szabadsúlyos.
Gépre súlyt nem pakolunk. A teremből ahová járok lett már kitiltva 2 srác is emiatt, pedig lettek figyelmeztetve.
10/13 anonim válasza:
Tricepsz letolás 80kg-val? Van egy tippem hogy a testsúlyod is benne van abban a letolásban, 120kg-t meg se tudnál fogni mert konkrétan felemelne a földről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!