Mennyi lehet a testzsírszázalékom?
Az arc a serdülő kor előrehaladtával változik. A csontozat,a mimika satöbbi.
A legjobb ha elmész egy testösszetétel meghatározásra,az biztosabbat mond. De szerintem nincs gond jol haladsz.
Hát az első kép csalóka ha edzés után csináltad.
Szerintem 12-13% körül van, kb úgy nézel ki mint aki 4-5 hónapja edz, karod már nem piszkavas, elkezdett látszódni a mellizom és a hasizom.
Mivel még hasizmod nem fejlett ezért nem fog előjönni hiába fogysz, ha már több éve edzenél akkor olyan 15 % körül már elkezdenéd látni a hasizmod.
Én azt ajánlom hogy legyél kalória pluszban hogy tudj fejlődni, naturál testépítésnél alacsony testzsír hátrálja a fejlődésedet.
Arcod meg pufi mert fiatal vagy, pár év múlva nem így fog kinézni.
Amúgy ez a kalkulátor egész jól be tudja saccolni hogy hány % lehetsz nyak és derékátmérő alapján.
Itt van pár példa a 12-14%-ra.
Nálatok nincs tesin netfit mérés? A testzsírszázalékot is mérik, nagyjából be lehet lőni mennyi lehet valójában.
Sajna érdemben nem tudok hozzászólni a témához (előttem már úgyis elegen megtették), de ezt muszáj volt megemlítenem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!