Megnéznéd az alakom? Mit lehet belőle kihozni? 26L
Először is szeretném tisztázni,hogy megvagyok elégedve magammal azonban szeretném használni a testem, többet mozogni. Van egy nőgyógyászati/endokrinológiaibbetegségem ami mozgással és étrenddel kordában tartható. Azért töltöttem fel magamról képet mert hiába írom,hogy 165 cm 50 kiló vagyok az nem elég. Nincs a környéken személyi edző akihez fordulhatok,igaz van konditerem de mivel nagyon kis községben élek így nem szakember dolgozik benne. Jelenleg azért heti 4-5 alkalommal mozgok valamit. Futok, aerobikra járok, úszok és vettem kondi bérletet. Valószínűleg a genetikai adottságom eleve ilyen,habár anyám alacsony és kövér édesapám magas volt és nagyon vékony. Igazából érdekel,hogy mit lehet kihozni a testéből,ami még jól is néz ki.
Plusz infó,hogy lakto ovo vegetáriánus étrenden vagyok 11 éve. Nincs még edzéstervem.
Köszönöm mindenki válaszát.
Ez most valami önfényezős,magamutogatós kérdés lesz?
Incelek biztos írni fognak.
De amúgy semmi különös veled,egy kiadós csülkösbab rádférne két tányérral,meg kenyérrel.
Szerintem jó az alakod.
Bár a sportolás és a helyes étrend nem árt az egészséged érdekében sem.
Edzéstervet meg neten írni baromság,nem tudjuk a jelenlegi edzettségi szinted felmérni,célodat sem (bár gyanítom hogy izomtömegnövelés a cél),és ha egy gyakorlatot rosszul kivitelezel,azt sem tudjuk a távolból korrigálni.
Szóval valamilyen úton módon jó lenne egy személyi edző segítsége a kezdetekben. Akár egy közeli városban,településen.
Igen ez így akkor eléggé necces.
Mindenképpen akkor lehet érdemesebb egy komolyabb fitness edzőt felkeresni a neten,aki tud írni egy étrendet,edzéstervet,vagy akár tart online traninget. Bár nem nagyon csípem ezeket, de azért hátha akad olyan aki fel is tud valami komolyabbat mutatni,és ért is valamihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!