Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » L-karnitint kezdtem szedni a...

L-karnitint kezdtem szedni a napokban. Nem vagyok kövér, csak szeretnék kisebb testzsír százalékot. Érzem, hogy valamit csinál, mert többet izzadok, több vizet kívánok és később fáradok el. Mivel maximalizálhatom a fogyást?

Figyelt kérdés
Kb 1500mg-ot veszek be edzés előtt fél órával. Edzés közben (izom növelés is a cél) 5g bcaa-t 20g vitargoval iszok. Ezt régebb óta ismerem és ez is késlelteti a kifáradást. Azt olvastam a karnitinról, hogy szénhidrát is kell az izmokba szállításhoz, az inzulin miatt. Viszont azt is, hogy akkor égeti a zsírt, ha kifogyott a glikogén. Szóval az igazi kérdésem: kell mellé a szénhidrát vágy pont, hogy nem?

2022. febr. 12. 07:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#4 az a baj azzal a cikkel, hogy teheráni egyetemhez fűződik, és lenyomozhatatlan. Igaz nem kerestem sokáig, de amiket találtam abban semmit nem írnak le arról, hogy miként folytak a kísérletek, csak hogy hogyan számoltak. Ráadásul a felében nem volt szignifikáns eltérés, a többiben is pár %.

Tessék pár elfogadhatóbb:

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 12. 16:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Te is tudod hogy mindenre van kutatás és mindennek az ellenkezőjére is. Attól függ mit akarnak eredményül kihozni.

Majd ha lesz időm beleolvasok.

2022. febr. 12. 16:38
 13/15 A kérdező kommentje:

Chh! Kikérem magamnak, az anyukám bármikor megsimogat ha kérem. Csak messze lakik, szóval nem azonnal.

Oké, szóval a karnitin szart sem ér, vettem, köszi, puszi, csáá

2022. febr. 12. 17:33
 14/15 anonim ***** válasza:
45%
Ilyen szempontból hasonlítasz a karnitinre.
2022. febr. 12. 17:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezek ha hozza is tesznek vmit akk is minimalis. A kajan, edzesen meg genetikan mulik
2022. febr. 13. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!