Milyen edzést javasoltok?
Figyelt kérdés
Egész testre szeretnék edzeni. Itthon tudok csak edzeni, alap dolgok vannak (súlyok, haspad, bordás fal). Felülést (20) meg lábemelést (10) szoktam hasra, súlyokkal tri (10) és bicepszre (20), guggolás (10) a comb és fenék területre, fekvőtámasz (10) váll és hátra. Ezt általában háromszor, de minimum kétszer ismétlem. Ezen kívül minimális futás szokott lenni. Karomon és hasamon látom a változást, de máshol nem, idén kezdtem el csinálni. Van valami izomcsoport, amit ezen felül érdemes lenne edzeni? Illetve ahol nem látom a változást ott azért nem, mert valamit rosszul/ nem eleget csinálok, vagy annak több idő kell? Tanácsokat is elfogadok, hogy milyen edzés lenne a leghatékonyabb, vagy szerintetek mit kéne máshogy. 16/l2022. febr. 11. 20:47
1/3 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy ha mindent máshogy csinálsz, akkor jól fogsz fejlődni!
2/3 anonim válasza:
Én annyit tennék hozzá, hogy mivel van bordásfalad a húzódzkodást is iktasd be a gyakorlataid közé. A guggoláshoz is használj súlyzót. A többi szerintem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!