Vádlizás közben miért érzem a combomat?
az első leírta
még egy guggolás is legalább 5 féle izmot mozgat, beleértve a beső combizmokat, hátat, combhajlítót, comfeszítőt, feneket. én pl ugye alsó testrészes edzés tartva guggoltam és mindig a hátamat éreztem utána, mert ott sokkal gyengébb voltam mint lentebb
#1:
Ahaaa... Én pl. soha az életben nem éreztem a combomat vádlizásnál, de sebaj! Tök természetes, ha valaki érzi, és nyílván a shop bulider ír hülyeségeket.🤣🤣 Komoly pali lehetsz...
Kérdező, valamit rosszul csinálsz! Melyik vádligyakorlatnál érzed a combod?
Nem baj, ha érzed, de az se baj, ha nem. Nem az "érzeten" múlik a gyakorlat helyessége és eredményessége.
Nem csinál semmit rosszul a kérdező. Vagy ha igen, akkor nem ez rá a bizonyíték. Jó lenne egy kicsit ismerkedni a sporttudománnyal és az anatómiával, és szakítani a 20 évvel ezelőtti retardált gyúrós mentalitással.
A vádli egyik része besegít a combhajlítónak is ezért érezheted azt vádlizás közben.Ha jól tudom behajlított combbal jobban érezheted mert a combhajlító jobban dolgozik ilyenkor.
Alapvetően nem probléma,a lényeg hogy érezd a vádlidat is dolgozni,ne vegye át nahyon a terhelést.
#4 Pedig ha nem érzed akkor nem aktiválod az adott izmot annyira mint tudnád.Persze ígyis-úgyis dolgozik de ha kifejezetten egy izom méretét szeretnéd növelni akkor nagyon nem mindegy hogy érzed-e vagy nem,sokkal kevésbé hatásos egy gyakorlat izomépítésre ha más izmok átveszik a munkát.
Pl ha evezésnél nem tudod jól aktiválni a hátadat és a munka jó részét a bicepsz végzi sokkal lassabban fog fejlődni a hátad.Persze ez akkor érvényes ha izomépítés a cél.
Értem én hogy te nagyon újkeletű vagy és le akarod rombolni az összes régi hülye mítoszt de egyes dolgokban igenis van igazság,nem minden régről származó dolog butaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!