Azok a nők, akik full testhezsimuló leggingsben és hasonlókban edzenek figyelemfelkeltésből csinálják?
Múltkor láttam valami videót, h egy nő felvette ahogy gugol, és kirakta tiktok-ra, hogy " köszöni a mögötte lévő pasinak hogy nem bámulta, mert annyira rosszul esik neki ha bámulják"
Úgy, hogy konkrétan a segglyukába bevágott a nadrágja.
22 nem tudom te mikor voltál utoljára edzeni, de rengeteg férfi jár cicanaciban vagy feszülő a rövid nadrágban, feszülős pólóban vagy atlétában..
Érdekes ahova én járok ott mindneki elvan a saját edzésével és nem azzal foglalkozik, hogy ki milyen ruhában van.
23
Tudod ez olyan dolog, hogy mindenki foglalkozik vele csak nem beszél róla (legalábbis ott nem). Kb mint a diktatúrában élő emberek. Azok sem beszélnek a kormányról, de megvan róla a véleményük, amit ki is nyílvánítanak ha olyan a helyzet.
Páran sajnos már fejletlenebben, mint amikor az ember felegyenesedet...
Az összes ilyen LMBT-t egy lakatlan szigetre kellene telepíteni, aztán ott azt csinálnak egymással amit akarnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!