Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívhatnám fel a figyelmét?
1#
Köszi a tippet!
Sajnos nem tudom a nevét, tényleg nem ismerem. És igazad van, csak az a baj, hogy közösségi oldalakon nem sok embert követek, főleg nem a sulinkból, és lehet túl furcsán vagy egyértelműen venné ki magát a dolog, ha bekövetném. Egyelőre nem szeretném, ha tudná, hogy érdekel, mert ha ő nem áll így hozzám, az elég kellemetlen lenne. Esetleg várjam meg, míg elballag, és addig úgyis kideríthetek egy-két dolgot róla, hogy lássam valóban tetszene-e a személyisége is, vagy inkább most kéne lépni, amíg még egy suliba járunk?
Úristen egy éve kb ugyanígy voltam, viszont én nem léptem és inkább szenvedtem miatta. Szerintem beszélj vele mindenképp, nagyon rossz tud lenni ha nem tudod hogy ellenkező esetben mi lett volna.
Én úgy gondolom hogy talán a ballagása előtt egy két nappal kéne beszélned vele, mert ha el is utasít akkor nem lenne akkora visszhangja. (1-es voltam)
Köszi a választ!
Viszont ahogy már írtam többször is, sajnos egyáltalán nem ismerem őt, de emiatt legalább nem is vagyok szerelmes belé, még csak próbálom kitalálni, hogy ő maga tetszik-e nekem, vagy csak az érzés tetszett, amit "szemezéskor" átéltem vele:) Szóval ha úgy adódna, szerintem nem lenne nagy törés az életemben, ha nem jönnének össze vele a dolgok, de azért jó lenne adni egy esélyt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!