Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívhatnám fel magamra a figyelmet?
Figyelt kérdés
Egy volt osztálytársam tetszett gimiben és még mindig tetszik... Suli végén elmondtam neki de akkor volt barátja. Nagyon szomorú lett hogy próbálkoztam nála. Azóta szakítottak. Nem is beszéltünk és mindenre amit írtam szívecskével reagált a messengerben. Nekem még mindig tetszik, csak nem tudom hogy kezdjek ehhez egészhez hozzá... Most kezdtük az egyetemet mindketten.
Valahogy finoman meg szeretném tudni hogy lenne-e nála esélyem! Az biztos hogy ő nem fog rámírni mert nem szereti annyira az online beszélgetéseket. Mit tehetnék? Nem akarok a sulija elé beállítani hogy "itt vagyok szia mizu?"
Valami ötlet?
2019. szept. 10. 13:04
2/2 Gokujan101 válasza:
Helloka :) szerintem az en szemszogombol nezve,,, nem akkarok bunko lenni de talan hagynod kene :( mivel mindenki at esett csalodason foleg a mi korunkban, es alitolag te miatad valtak szet szoval biztos nem gondolna rad ugy :( (bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!