Hogyan keltsem fel az érdeklődését?
Még nyáron találkoztam egy férfivel, pár mondatot beszélgettünk csak, mert sietnem kellett (boltból munkába). Annyira kedves, vidám volt akkor, nem hagyott nyugodni, így eltelt egy kis idő, mire rászántam magam és megtaláltam Facen. Október végén bejelöltem, de vissza se jelölt :/ így nem írtam rá. Nagyon kevés ismerőse van, szinte mindenki a munkahelyéről, 1-2 embert szúrtam ki, akit egyetemről ismerhető, tehát tuti zárkózott kategória. Viszont nekem még mindig tetszik, a baj az, hogy 40km választ el minket, tehát nem tudok abban a boltban lézengeni, hátha ismét találkozunk. Most írjak rá szerintetek? Egy próbát megér? Mondjuk tuti úgy lenne vele, hogy ki a kín ez 😂 srácok, ti mit szólnátok hozzá?
(Úgy látom nincs kapcsolatban)
Rairhatsz, szerintem aranyos, de o veheti creepynek is, mindenki mas. En sem igazolok vissza idegeneket, de ha ennek ellenere ramirnal en orulnek a helyeben. Bar mar az felhivas keringore hogy bejelölted es ha erdekelnel en mar irtam volna a helyeben.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!