Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel a nők érdeklődését Tinderen?
Lehet, hogy nem jó tanács, de nekem nem lenne szimpatikus, ha fent lennék egyáltalán Tinderen, kitöltött adatlappal, és a srác humor Heroldnak képzeli magát, mikor rám ír, akár megnézte az adatlapom, akár nem. Kezdésnek nem poénkodni szeretnék, főleg, ha valami olyan a poén tárgya, amivel kapcsolatban véleményem és ízlésem szerint nincs helye a viccnek. Ezt sosem tudhatod. A bók is elég felszínes kezdésnek, mivel csupán a külsőségekről tud szólni. Csinos vagy, szép vagy, szép az akármid...
Szerintem a nők (és nem a fiatal lányok!) nagy része jobban értékeli, ha meg akarod ismerni, érdeklődsz iránta, mint ha a külsejét méltatod. Nyilván azért volt match, mert külsőre rendben vagytok egymásnál. Ragadj ki valamit az adatlapjáról, mondjuk a hobbijai közül, és azt használhatod beszélgetésindítónak. "Látom, szeretsz lovagolni. Milyen lovat ülsz meg? Sajátod?" vagy "Úgy láttam, szeretsz utazgatni, melyik volt a legjobb utad eddig?". Olyasmiről kérdezd, amiről valószínűleg szívesen beszél, és nem túl személyes ahhoz, hogy egy random idegennel is megoszthassa. Amikor már tudtok egymásról pár dolgot, akkor lehet vicceskedni meg flörtölgetni, addig szerintem felesleges.
Szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!