Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú rátok ír instan vagy tinderen akkor azt, hogyan tegye? A szia mizu meg ilyenek nagyon uncsik. Mi az amire úgy írtok vissza, hogy na végre ez a fiú nem egy unalmas
Akkor miért vagy fent? Xd
És az kinek ciki, ha rád ír? Az inkább cikibb, ha nem írsz vissza! Ez az app erre van...
Hát instán szerintem ne írj rá senkire, az nem társkereső. Én legalábbis allergiás vagyok rá. Volt aki rámírt, hogy tinderen nem volt match, de ő attól még bepróbálkozik... mondom... nem véletlen találták ki ezt.
Amúgy ha valami kivan írva a profilba vagy képeken látszik, arra utalva üzenetet lehet írni. De egy szia mizu sem feltétlen arra utal szerintem, hogy unalmas lenne az illető, maximum arra, hogy lehet már nincs ötlete :D
Volt aki például a szemem vagy a nevemet dícsérte meg, az is jó kezdet lehet.
"Szia, hogy vagy?" bőven elég kezdésnek. Néhány kérdés/válasz után úgyis kiderül milyen intellektusú egyén van a túloldalon.
Ha meg nincs valakinek kedve beszélgetni, ismerkedni, akár a jövő heti lottó nyerőszámokat is bemondhatod, arra se fog válaszolni.
3: Az instagram?
Amúgy felvet egy random beszélgetési témát. Nagyon unom a kötelezően lefutott "mesélj magadról :)" köröket. Ez persze nem működik mindenkinél, nálam is csak azért mert általában szétunom az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!