Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen muszáj a goldot fizetni, ha megakarom nézni, ki lájkolt vissza?
Figyelt kérdés
Mert nekem most azt írja ki.2019. aug. 9. 16:55
2/7 anonim válasza:
Én kijátszottam a rendszert, de kb felesleges. Fizetni meg főleg.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak szerintem nincs értelme, hogy ingyen húzogathatod a lányokat (mármint jobbra vagy balra) de ha tényleg beszélni akarsz valamelyikkel, már fizetni kell.
2019. aug. 10. 14:43
4/7 anonim válasza:
Nincs hát, de valamiből nekik is kell fizu. Randivonalon is ez van. Likeolj be minenkit és akkor látni fogod hogy kivel likeoljátok egymást és azok likeolnak.
Sok a likeolás igaz?
5/7 anonim válasza:
Nem feltétlen, igazából a homályos képekből is lehet következtetni, hogy ki lájkolhatott be. Több lányt is jelöltem így vissza, mert az eredeti képe hasonlított a homályos háttérhez.
6/7 anonim válasza:
Keveritek itt a szezont a fazonnal.
Ahhoz nem kell előfizetés, hogy megnézd, ki lájkolt "vissza". Ha kölcsönösen lájkoltátok egymást, akkor tudtok beszélni. Az előfizetéssel azokat tudod megnézni, akik téged lájkoltak, de te még őket nem.
7/7 anonim válasza:
Gógel Csrómba az Inspekt funckilyót használva lelehet venni a képekröl a homájositást. Egy hónaplya még szép tisztán lehetet öket látni most már pikszeleseb de azér még ki vehetö.
72G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!