Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel keltsem fel egy lány érdeklődését és hogyan érjem el azt hogy magától írjon rám?
A lányok szeretik,ha érdeklödsz iránta.
Tegyél fel vele kapcsolatos kérdéseket,érdeklődj iránta,és bókolgass,dicsérd meg hogy pl.:milyen illatos. Tartsál vele szemkontaktust is.
Szerintem írj neki te megint, és nem feltétlenül kell lezárni a beszélgetést, hogy "szia, fejezzük be a dumálást". Ha mondjuk úgy kívánsz este jó éjszakát, hogy utána felteszel még egy kérdést vagy akármit, akkor azt ő reggel fogja megválaszolni és bumm - ő írt neked!
Amúgy szerintem ez a ki ír kinek kérdés túl van lihegve, ha beszélgetni akarsz, írj! Egy idő után ő fog írni előbb, főleg ha nem zárjátok le
Szia
Szerintem is bókolj neki hívd fel mond hogy milyen jó hallani a hangját meg ilyenek.Szerintem a lányok nagy %-a nem mert rá írni a fiúra mert azt nyomulásnak venné de egy idő után majd ő is fog írni neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!