Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keltem fel a fiúk érdeklődését?
Nem válogatok, csak 1, nem akartam azzal a fiúval járni akit már 10 éve ismerek, és szinte bátyámnak tekintek.
2, az ország másik felén lakó, csak Facebookról ismert fiúval sem szerettem volna. :)
De köszönöm szépen a válaszokat...
Akkor írok magamról pár sort :)
A külsővel kezdem aztán a belső jön. Magas, vékony vagyok. Kék szemem és barna hajam van, kicsit vöröses beütéssel, de az eredeti hajszínem szőkés barna, ami nagyon nem tetszett ezért lett befestve. Azt mondták ez így jól áll, úgyhogy ilyen :) Nincsenek nagy kebleim, és fenekem, nagyon vékony vagyok, de azért teljesen lapos sem vagyok.
Segítőkész és kedves vagyok az elején mindenkivel, aztán aki velem is kedves azzal az is maradok természetesen, aki nem azzal és sem. Az iskolában jól tanulok, szóval szerintem okos vagyok, bár néha nagyon bolond is tudok lenni mikor a barátaimmal vagyok. :) Nem tudom mit írhatnék még :D
Miert nem kelted fel a fiuk erdeklodeset? A leirasoddal az enyemet maris felkeltetted:P
Mivel ez igy tul tokeletes es ennyi alapjan sorban kellene allnia a sracoknak ezert tuti van valami a hatterben, mert nem lehet, hogy en vagyok az egyetlen aki a kedves, aranyos, vekony lanyokat szereti...
Most konkretan csak hulyeseg jut eszembe oknak, de azert megprobalom magam visszafogni :D a kulsodet nem tudom megitelni ezert hanyagolom. Az egyetlen amit mondani tudnek rola az az, hogy tul jol nezel ki es a sracok mar alapjaraton lehetetlen esetkent kezelnek. Egyeb oknak mondhatnank azt is, hogy megsem vagy annyira kedves mint mondod, de ezt szinten nem lehet igy eldonteni. Az is opcinalis, hogy nagyon felenk vagy, nehezen nyilsz meg masok elott vagy eppen olyan szinten probalsz megfefelni masok elvarasainak csak azert, hogy legyen valakid... Na ez sem jo. Es ez csak par a tobb szaz lehetseges ok kozul. Viszont annyit tanacsolhatok, hogy ne aggodj e miatt. Ha tetszik valaki akkor nyiss fele, de ha nem akkor varj turelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!