Mivel lehet egy nagyon híres emberre a legnagyobb pozitív benyomást tenni?
Ha van egy nagyon híres (legyen világhíres) ember, én meg egy kvázi senki, kisember, mit tudok tenni/mondani/adni, amivel a legnagyobb pozitív hatást tudom kifejteni adott híres emberre, amivel úgymond kilógok a millió rajongó sorából?
Ha ti híres ember lennétek (de tényleg híres, nem ilyen youtube videós meg hasonló senkik), ti mi az amitől "meglágyulnátok" egy random ember irányába?
Természetesen őszinte dolgokról van szó, nem érdekből megjátszott, kamu színpadias dolgokra.
Trollok kíméljenek, értelmes válaszokat várok, a hülyeséget és a lenézést máskorra hagyjuk, köszönet! :)
Őszinte leszek: én azt nem értem miért gondolják egyesek hogy akiket nem a sors hoz össze úgymond erőszakkal (pl. osztálytársak, munkatársak, családtagok stb.) azok nem ismerkedhetnek meg egymással semmilyen módon. Mi zárja ki hogy két random, akár a világ másik végén élő ember ismerősök, akár barátok vagy esetleg még több legyenek? Ugyanúgy ember mind a kettő.
Nem tetszik mikor valaki elutasítja azt hogy bárki ismeretlennel megismerkedjen. Nem mindenki bűnöző a világon, vannak jó emberek is, akik még akár jó társaság is lehetnek.
"Ha én híres ember lennék,valószínűleg már bőven meglenne a baráti illetve a bizalmi köröm."
Ezt írtad. Azaz azt mondod, hogy ha valaki híres akkor megvan X számú ismerőse, munkatársa, barátja, és az életében később soha egyetlen új emberrel se ismerkedjen meg emiatt. Szerintem ez hülyeség. 100 évesen is lehet új barátságokat kötni.
#4 Szerintem a jelenség amit írsz hogy függők meg kivannak égve, pont amiatt van mert senki se tekinti őket embernek, a többség istennek nézi őket akik behugyoznak tőle ha csak meglátják őket, néhányan a pénznyomdát látják bennük (pl. a hollywoodi fejesek), mások meg gyűlölik őket a pénzük és a sikerük miatt. Egy dolognak nem tekinti őket senki: embernek. Lehet pont jól esne nekik ha valaki autogram kérés, fotózkodás vagy szerződés aláíratás helyett esetleg beszélgetne velük, poénkodna, vagy bizalmasabb dolgokat hozna szóba.
Még egyszer: ők is emberek, nem istenségek vagy földönkívüliek.
Áh, kérdező, tökéletesen megfogalmaztad az érzéseimet A 8-as válaszban!
Jár a pacsi!
(7-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!