Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel lehet egy nagyon híres...

Mivel lehet egy nagyon híres emberre a legnagyobb pozitív benyomást tenni?

Figyelt kérdés

Ha van egy nagyon híres (legyen világhíres) ember, én meg egy kvázi senki, kisember, mit tudok tenni/mondani/adni, amivel a legnagyobb pozitív hatást tudom kifejteni adott híres emberre, amivel úgymond kilógok a millió rajongó sorából?

Ha ti híres ember lennétek (de tényleg híres, nem ilyen youtube videós meg hasonló senkik), ti mi az amitől "meglágyulnátok" egy random ember irányába?

Természetesen őszinte dolgokról van szó, nem érdekből megjátszott, kamu színpadias dolgokra.

Trollok kíméljenek, értelmes válaszokat várok, a hülyeséget és a lenézést máskorra hagyjuk, köszönet! :)

2021. febr. 4. 00:45
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Ne eröltesd mert felesleges de te tudod.Próbáld meg de csalódni fogsz.🤷
2021. febr. 4. 01:38
 22/43 A kérdező kommentje:

#19 Azzal tisztában vagyok hogy az üzenetekre nem válaszol senki híres ember, és nem is kárhoztatom őket érte, fizikailag is képtelenség lenne, még ha a 24 óráját azzal töltené is, hogy mindenkinek válaszoljon.

A válaszod többi része viszont megint előítéletesség. Honnan tudod hogy egy híres ember nem akarna kiszakadni a megszokott körből? Hidd el a pénz és hírnév nem minden, egy idő után unalmasak lehetnek a puccos bulik, az elegáns estélyek és az hogy minden mozdulatra protokoll van. Szerinted miért drogos annyi híres ember? Pont ezért mert nincs normális életük, mi csak azt látjuk hogy sok pénz, mindenki imádja őket, testőrök, partik, nekik meg lehet tökük tele hogy 24 órában meg van szabva mit kell csinálni, hogy kell öltözni, hová kell menni és kikkel, még egyszer mondom, a pénz nem minden, sőt.

Hidd el elég sokan nem utasítanának vissza alkalomadtán egy baráti sörözést vagy egy magányos estét.

2021. febr. 4. 01:38
 23/43 anonim ***** válasza:
11%

19-es, azért nem mindig van így!

Nekem hiába van milliárdos vagyonom, sose kéne Hennessy meg ahhoz hasonló irreálisan drága szesz ha nem ízlik, csak hogy megmutassam hogy megtehetem hogy olyat iszok.

Ahogy nem járok Bossban, Armaniban és Gucciban se, ha a sima farmer és póló sokkal kényelmesebb.

Kifejezetten szeretek átlagos lenni, elvegyülni (látod, még egy ilyen oldalon is fent vagyok, bár álnéven) szóval tényleg semmi értelme általánosítani.

A testőrök pedig kifejezetten idegesítenek, mikor még vizelni is követnek. Szabadságra vágyok.

2021. febr. 4. 01:40
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

23#

Aha szóval te egy magyar milliárdos híresség vagy,aki olyan szerény hogy álnéven leírja hogy ő egy álnéven írogató híresség,hihető.

2021. febr. 4. 01:45
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
23-as: bocs de én nehezen hiszem el hogy egy milliárdos ember ide írkál gyakorira :D
2021. febr. 4. 01:46
 26/43 A kérdező kommentje:

Habár az esélye tényleg kicsi, de legyünk őszinték, mégis miért lehetetlen hogy ide egy milliárdos vagy egy híresség is felnézzen? Nekik is lehet szabadidejük, vagy őket is érdekelheti bármilyen kérdésre válasz.

Látjátok ez a hozzáállás a baj: megint nem kezeljük a híres és/vagy gazdag embert emberként. Miért ne jöhetne fel ide egy híres ember? Nála tán nincs internet?

Nyilván a valószínűsége kisebb. De miért lenne lehetetlen?

2021. febr. 4. 01:48
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

"Nézze hozhat az élet egészen szélsőséges dolgokat"

Lőrinc voltam sziasztok

2021. febr. 4. 01:49
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,lehet tényleg nem lehetetlen,itt az idő,haverkodj vele,erre vártál
2021. febr. 4. 01:50
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
#22 Te magadat győzködöd ezzel nincs semmi gond de attól még nem a te társaságodra fog vágyni egy világhírű ember.Miért kell eröltetni?Komolyan mondom valami baj van ott a fejben.Itt írkál egy kőgazdag ember(vicc)vele talán van esélyed.Tényleg nem akarlak megbántani de emgedd el mert csak sérülni fogsz vagy belehülyülsz.
2021. febr. 4. 01:51
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező!Ne legyél naív!🙉
2021. febr. 4. 01:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!