Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezt tényleg pár év alatt...

Ezt tényleg pár év alatt ellehet érni a testépítésben?KÉP!

Figyelt kérdés

[link]

Elég hozzá a sport szeretete, meg a sportos életmód?

2022. febr. 1. 12:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

19: na, még kiderül, hogy van egy izoms gyurma is itt gyakorin :D

Csak nehogy Bohos Kornél legyen személyesen

2022. febr. 2. 07:17
 22/26 anonim ***** válasza:
Van egy par csak nem irnak mindenhova meg nem raknak kepet. Enis versenyeztem meg koxoltam evekig, de ki akarja h felismerjek itt
2022. febr. 2. 07:23
 23/26 anonim ***** válasza:
5%
Mondjuk az beszédes, ha az oldalon több jól szereplő versenyző is van, akik annyira vitték, hogy a gyakorikerdesek.hu-ra írogatják a hosszú, senki által el nem olvasott kommenteket. Ezért megérte átkokszolni egy életet.
2022. febr. 2. 07:40
 24/26 anonim ***** válasza:
89%

#23 Az gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy van akinek már nem kell hátralevő életében dolgoznia, így ráér ilyesmire is.

Egyébként nem értem miből sikerült erre a következtetésre jutni. Akkor az a több ezer ember aki itt válaszolgat egyik sem vitte semmire az életben? Az mondjuk biztos, hogy nálad többre, mert legalább felfogják az oldal lényegét😅

2022. febr. 2. 15:07
 25/26 A kérdező kommentje:

Jól mondod kosbika!

Ahogy írtam mindig végigkokszoltam az életem,DE mindig jártam egészségügyi kontrollra rendszeresen máj és vese meg érrendszer méregtelenítést is csinálok.30 év kokszolás van mögöttem.Minden létező kombinációt meg dózist kipróbáltam az évek alatt.És láss csodát, legutóbbi vérvétel is azt hozta ki, minden normális.

Béla 48F

197cm

147kg

kar 55-56 cm

erőemelő

2022. febr. 2. 15:11
 26/26 anonim ***** válasza:
ehhez bizony koksz is kell, nem kevés.
2022. febr. 4. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!