Ez jó has edzésnek?
2 perc bemelegítés
5 perc felülés biciklizéssel
2 perc planck
3 perc sima felülés
2 perc nyújtás
Az a 2 perc bemelegítés gondolom sokat érhet, meg a 2 perc nyújtás is. Én annyi idő alatt a hüvelykujjamat se tudnám bemelegíteni, de te vagy a profi.
Ha 2022-ben is ott tartasz, hogy "felülés", és nincs szükséged a porckorongjaidra, akkor nyomjad nyugodtan!
"Planck" pedig egy híres fizikus volt, úgyhogy szerintem te a PLANK-re gondolsz. Ebből az edzéstervnek nem nevezhető valamiből egyedül az ért valamit, bár ha te ezt egyszer csinálod 2 perc erejéig, aztán szevasz, akkor olyan nagy eredményre ne számíts, meg a plank egyébként is egy összetett, törzserősítő alapgyakorlat, nem csak a hasikádra van, de ebbe már bele se menjünk.
Könyörgöm valld be, hogy csak trollkodtál és nem gondoltad ezt komolyan. valld be nyugodtan, nyugtass meg!
nem.
Felülés biciklizéssel: csak elfárad a hasad és nem jó a gerincnek.
Plank: ezt még mindig nem értem miért csinálják, egy helyben állástól nem leszel izmosabb. Bicepszre se úgy edzel hogy behajlítod a karod aztán vársz a csodára.
Függeszkedve lábemelés, haskerék, gyertya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!