Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Füzessy Tibort miért utálják...

Füzessy Tibort miért utálják sokan?

Figyelt kérdés
Nekem őszinte, szerény ember benyomását kelti. Nincs nála műmájerkedés, feszengés.

2022. jan. 29. 16:31
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

20, én nem követem ezeket a 20 éves szétkoxolt gyerekeket, pontosan az általad említett dolgok végett.

Viszont testépítőket se követek, mert az az érem másik oldala.

Én például ilyen Joe Rogan féle embereket követek, akik edzenek, vannak értelmes gondolataik, világképük, másról is tudnak beszélni a gyúráson kívül.

Pont ezért követem tibit is, plusz ő ténylegesen dolgozik is, ellentétben ezekkel a fitnes sztárokkal, akik legombolják az embereket a gagyi edzéstervekkel, meg személyi edzésükkel

2022. jan. 30. 14:23
 22/25 anonim ***** válasza:
8%
En senkit se kovetek mert nemerdekel ki mit csinal, de neha belebotlok egy ket videoba. Fuzessy pl halali arc meg oszinte.
2022. jan. 30. 14:39
 23/25 A kérdező kommentje:

Tudjátok ki a legsunyibb nyomorék?

Hungarian hammer.

Régen követtem sokáig, hatalmas kamugép. Tipikusan az az ember, aki a tűzhöz közel szeret ülni

2022. jan. 30. 14:41
 24/25 anonim ***** válasza:

De amúgy most mi ez a pletyka rovat? Főleg a te részedről, kérdező. Ez egy picit szánalmas. Mint az óvodában. Nem felnőtt férfiak vagytok?

Ilyen is csak a gyúrás "sportágában" létezik, hogy úgy lehet regény terjedelmű beszélgetéseket folytatni írásban az "atlétákról", hogy a konkrét sportbeli, szakmai, technikai, teljesítménybeli része szóba sem kerül, csak arról megy a diskurzus, hogy ki mennyire jó arc, meg ki mennyire kamugép. Nem vicces? A UFC, a foci, de még a pankráció sem ekkora szappanopera, mint amit a testépítésből csinál a közössége.

2022. jan. 30. 14:48
 25/25 anonim válasza:
10-es!! Azért elég komoly kijelentés Bohost börtöntölteléknek nevezni. Valóban ült... mert elkapták szteroidokkal, ilyen alapon az összes "nagy" testépítő ülhetne.
2022. aug. 6. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!