Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Füzessy Tibort miért utálják...

Füzessy Tibort miért utálják sokan?

Figyelt kérdés
Nekem őszinte, szerény ember benyomását kelti. Nincs nála műmájerkedés, feszengés.

2022. jan. 29. 16:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Füzessy meg a szerénység.. mindenkinek beszól, mindenkit kritizál, akkora arca van hogy kitakarja a napot, ezek mellett pedig kib.szott sötét. Egyetlen "szerencséje" hogy az élet története alapján, megteheti. A testépítésben neve van (itthon legalábbis), 0 forintból összehozott egy vállalkozást külföldön ami jól is megy, ráadásul ő nem a testépítésből/ edzősködésből/ influenszerkedésből meg szponzorált vackokkal történő néphülyítésből él, hanem "rendes" munkából. Ezt lehet becsülni, de mint ember, iszonyú unszimpatikus
2022. jan. 29. 17:15
 2/25 A kérdező kommentje:

Akiket kritizál, azok ugyan úgy önteltek, képmutatóak.

Ő nem az átlagembereket fikázza, hanem ezeket a testépítő "szátrokat", akik bort isznak, de vizet prédikálni.

2022. jan. 29. 17:17
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan opció nincs, hogy én Füzessy Tibort és gyakorlatilag egy-két embert kivéve a komplett haza testépítő szcénát egyformán szánom és megvetem? :D
2022. jan. 29. 17:31
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Én olyanra gondoltam hogy pl szerinte a Molnár Péter azért nem igazi testépítő mert "túl lányos" a vékony derakával, meg hogy ő sosem tömegel be úgy hogy hurkává váljon. Azért hogy ilyeneket nyilvánosan hangoztat, egyrészt nem teszi szimpatikussá, másrészt az értelmi képességeiről is bizonyítvány
2022. jan. 29. 18:27
 5/25 anonim ***** válasza:
#1: milyen vallalkozas?
2022. jan. 29. 18:42
 6/25 anonim ***** válasza:
86%
Mert szakmailag és értelmileg is elég szerény pocíziót foglal el, de mégis megmondóemberként viselkedik.
2022. jan. 29. 19:11
 7/25 anonim ***** válasza:
5ös, talán vmi takarító cége van
2022. jan. 29. 20:35
 8/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy forma 😀
2022. jan. 30. 11:27
 9/25 A kérdező kommentje:

#6: Mond 1-2 hülyeséget, az tény, de még mindig 100x szimpatikusabb, mint az átlag szponzorált testépítő " csirke rizs brokkoli napi 6x + vegyél havi 70ezerért tápkiegeket" féle kamuzás.

Ugyan úgy félrezabálnak a testépítők is, csak nyomják a koxot 1000rel meg össze vissza hazudoznak.

Amit Tibor kimond, ezért jön be a stílusa az átlagnak.

2022. jan. 30. 11:45
 10/25 anonim ***** válasza:
46%
Egy szerencsésebb országban mind Füzessy Tibi, mind az általad említett hazug reklámbohócok a süllyesztőben lennének. De mi Magyarországon imádjuk a Füzessy Tibi és Drugs Bunny típusú alfahímeket, akik megmondják a tutit helyettünk is. Meg imádjuk a szerencsétlen Bereczkiket, a börtöntöltelék Bohosokat, az ordítózó férfiállat Kathi Bélákat, meg a Team Extrazos cigiző atlétákat is. Nekünk ez jutott.
2022. jan. 30. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!