Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Füzessy Tibort miért utálják...

Füzessy Tibort miért utálják sokan?

Figyelt kérdés
Nekem őszinte, szerény ember benyomását kelti. Nincs nála műmájerkedés, feszengés.

2022. jan. 29. 16:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Sajnos ebben van valami, bár én egyiket se imádom/követem, egyedül Tibit követem instán, de a gyúrós videói hidegen hagynak.

Mi ez a Team extracucks?

2022. jan. 30. 11:54
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Keress rájuk. Nagyon szép, nagyon tetovált, nagyon jó frizurájú, nagyon kokszos, nagyon menő autójú, nagyon sokat dohányzó gyúrósok csapata. Vérbeli sportolók, igazi atléták. Az alapítójának Bereczki Krisztián a példaképe. Szerinted? Van a csatornánál is lejjebb.
2022. jan. 30. 12:05
 13/25 anonim ***** válasza:
Csak iligy vagy
2022. jan. 30. 12:08
 14/25 anonim ***** válasza:
55%
Jaja. A 600-as totálommal irigy vagyok a szépfiúk 90 kilós pucsítós guggolásaira, meg a halálfejes proli tetkóikra, meg a töltött cigijükre. Meg hát igen, nekem csak egy szaros Fordom van, nincsen lízingelt Mercim a fotózások kedvéért.
2022. jan. 30. 12:12
 15/25 A kérdező kommentje:

Kár volt rákeresni :D

Ezek azt hiszik, hogy vmi sportegyesület ez, vagy mi?

Amúgy megfigyeltem, hogy főleg a budapesti termekben van ez a sok hülye, vidéki termeknél sokkal normálisabb a felhozatal.

2022. jan. 30. 12:13
 16/25 anonim ***** válasza:
Ja akkor te eroemelsz. Ok altalaba lenezik az alacsony tzsju badysokat. Mondjuk a bodysoknak se jonnek be a zsiros vizes poweresek 😀
2022. jan. 30. 12:22
 17/25 anonim ***** válasza:
67%

Nem az alacsony testzsíruk miatt nézem le őket, gondolhatod. Én 13-14 százalékos testzsírral vagyok erőemelő, szóval én sem tartozom éppen a nehéz fiúk közé.

Én azért nézem le őket, mert versenysportoló vagyok, atléta, amire az életemből egy hatalmas szeletet szánok és végtelenül megvetem azokat, akik sportoló szerepben tetszelegve, két cigi között instagram posztolva adják el magukat, a sok tudatlan proli pedig őket bálványozza az igazi élsportolók helyett, akik megérdemelnék a tiszteletet, mégse figyel rájuk senki, mert nem pózolnak egész nap a szociális médiában, hanem arra törekednek, hogy teljesítményt nyújtsanak. De nem, a proliknak a kokszos rossz fiúk kellenek, mert nagy karjuk van és fullos nőjük.

Tudomásul veszem, nem akarok boomerkedni. Viszont akkor ne legyen már sértődés, amikor én, meg még páran nem vagyunk hajlandóak valódi sportágként kezelni a gyúrást, pláne a mell-bicepszező kokszos vonalat.

2022. jan. 30. 12:35
 18/25 A kérdező kommentje:
Valahogy még én se láttam például úszókat feszengeni instán :D LEhet van benne valami
2022. jan. 30. 12:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Oket nem az egeszseges elet es a versenyzes erdekli, hanem a nepszeruseg meg a velejaroi. Lehet igyis meg ugyis, kit mi tesz boldogga
2022. jan. 30. 13:26
 20/25 anonim ***** válasza:

#17 általánosításokba könnyen bele lehet menni. Ennyi erővel a 15 percenként nyomok egyet egy nagy súlyba 2mp alatt aztán pihenek megint 15 percetben mi a sport?

Ne a hazai amatőrök alapján ítélj meg egy sportot. A testépítésnek még talán annyi pozitívuma van, hogy ott nem lehet dobogós helyet venni a nevezéssel és ügyes helyezkedéssel, mint kb az összes erőemelő versenyen. Van ismerősöm aki kb 10 versenyt nyert eddig erőemelésben, abból 1 versenyen volt ellenfele, a többiben egyedül volt. Ebben akkor mi az érték és a sport?

Mindegyik vicc kategória az ilyen bohócok miatt, akik mindegyik sportban vannak.

Kérdező neked is ajánlom profik videóit, kb az összesnek van kajálós, csalós, csalónapos videója, egyik sem mondja, hogy ő soha nem csal. Nem a 80 kilós nyikhajokat kell követni, akiknek pár évig tart a karriere aztán ugyanolyan senkik lesznek mint előtte.

2022. jan. 30. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!