Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Legkomolyabb ppl edzés terv?

Legkomolyabb ppl edzés terv?

Figyelt kérdés
Netrol szedtem 1 ppl edzés tervet, de hiányos nagyon. Sajna legtöbb netes ppl edzés tervbol kihagynak teljes izom csoportokat. Akinek van brutal ppl edzés terve heti 5 napra azert iszonyat hálás lennék.

2022. jan. 27. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
30%

Van edzésterv, de izmosodni akarsz, vagy gyorsan túledzeni magad?

Alapgyakorlatok, nagy súly, kevés ismétlés (6). Makró, kalória, regenerálódás legyen rendben. Ennyi. Felesleges a PPL, legyen meg a heti munkasorozat (12-14), lehetőleg ne egy edzés alatt. Ennyi

2022. jan. 27. 12:46
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Hát igen, ez a baj a gagyi, netes, mindenhonnan összeollózott edzéstervecskékkel. Ezért kell egyénre szabott program mindenki számára.
2022. jan. 27. 12:54
 3/9 A kérdező kommentje:

#2 igen teljesen igaz. Viszont nem akarnék költeni erre is, pedig 15-20k lenne kb. Tudom, hogy megérné de en onnantól vennék mikor már nem tudnék fejlődni magamtól.

#1 köszi ezeket, de én kifejezetten ppl edzés tervet szeretném vinni, és ahozz kéne valami jo edzésterv.

Viszont akinek van bevált, rendezett ppl edzés terve azért hálás lennék :D

2022. jan. 27. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Miert nem irsz magadnak egyet? Vagy most kezded? Akkor minek brutal edzesterv? 😀
2022. jan. 27. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
A ppl edzés alapból nem komoly, tehát már itt bukik a történet. Akkor már inkább csinálj egy 6-8 gyakorlatos egész testes edzést, alapgyakorlatokkal, heti 3x, ott is hetente többször van egy izom edzve, és a ppl-nél még az is jobb.
2022. jan. 27. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Amelyik izom szted ki van hagyva belőle, oda keress gyakorlatokat és illeszd be a tervbe.

Tegnap néztem két videót YT-on, a srác az egyikben teljes pusht, a másikban teljes pullt végigvitt és a fizikuma alapján vmit értett a dologhoz, de a nevére nem emlékszem, sajna.

2022. jan. 27. 20:55
 7/9 A kérdező kommentje:

#4es sajnálom, számodra túl nehéz az információ.

De ne aggódj, leirom számodra könnyebben :) brutal = nem össze vissza, izomcsoportokat kihagyva, kidolgozott edzésterv. A másik, hogy én nem nem tartok ott, hogy tudjak rendes edzés tervet írni. Remélem érthető volt számodra is kedves :)

2022. jan. 28. 02:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Sztem folos edzesterv, eleg ha megvan a felosztas. Pushnal nyilvan mellel kezdesz. 2 fele nyomas, egy fele tarogatas.. mind1 h ruddal, egykezessel, gepen, csigan. Inkabb varialgasd. Vallnal nyomas oldalemeles.. ott is mind1 mivel nyomsz. Egyszer ezzel egyszer azzal stb erted. Lenyeg h aranyosan edz es ne hagyd ki sose
2022. jan. 28. 07:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is írj egyet magadnak! Gondolom nem vagy versenyző. Akkor pedig a legfontosabb, hogy legyen kedved az edzéshez, amit csinálsz.
2022. jan. 28. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!